Великденската служба в Уиндзор беше повод да видим цялото семейство

...
Великденската служба в Уиндзор беше повод да видим цялото семейство
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън разби на пух и прах кралския протокол

Великденската работа в Уиндзор беше мотив да забележим цялото семейство на Кейт Мидълтън, облечени в синьо. Но един избран подробност разруши на пух и прахуляк всички правила! 

Уилям, Кейт, Джордж, Шарлот и Луи бяха координирали облеклото си по необикновен метод, като акцентът беше синьото. Впечатление направи най-малкият член на фамилията - дребният Луи, който беше с къси панталони. А до него и мама Кейт, чийто жанр както винаги е безукорен.

Синьото палто на принцесата на Уелс е на една от обичаните й дизайнерки - Catherine Walker, а шапката - Lock & Co.

Визията й бе допълнена от обувки на висок ток в физически цвят. Бижутата – обеци със сапфири и перли, както и емблематичният й годежен пръстен с диаманти и сапфири, който преди принадлежеше на принцеса Даяна.

До тук всичко е по учебник за кралски протокол. С изключение на една детайлност - тъмночервеният маникюр на Кейт Мидълтън.

Принцесата на Уелс рядко се отклонява от общоприетите кралски правила, а ноктите й в бордо несъмнено са нещо, което виждаме за първи път.

Обикновено Катрин поддържа ноктите си не по-дълги от няколко милиметра и във форма вид " мек квадрат “.

Виждали сме те да са лакирани в транспарантен лак, само че и постоянно ноктите й са били без нищо. Разбира се, това не значи, че ръцете й не са поддържани.

Кралският протокол ясно показва по какъв начин би трябвало да наподобяват ноктите на дамите по време на обществените им изяви – не би трябвало да са прекомерно дълги или изкуствени, а по отношение на цветовете – позволяват се телесни нюанси или транспарантен лак.

В тази връзка дълги години кралица Елизабет имаше обичана марка лак - Essie, както и цвят от серията Ballet Slippers ( " балетни пантофки " ), който е едвам видим бежов колорит.

Това кралско предписание беше нарушавано в предишното от Меган Маркъл, а в по-далечни времена и от принцеса Даяна, която постоянно беше виждана да носи червен лак, напомня LadyZone.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР