Великден е - празникът на всички празници! Православният свят празнува,

...
Великден е - празникът на всички празници! Православният свят празнува,
Коментари Харесай

Великден - за семейството, добротата и... обувките! Как посрещнаха празника известните българи?

Великден е - празникът на всички празници! Православният свят чества, а прелестното време на открито способства за положителното въодушевление и светлите мисли. В този ден се сещаме за околните си и подвигаме телефона, с цел да ги поздравим.

Точно това направиха и известните българи, обръщайки се към своите почитатели онлайн, с цел да им пожелаят по нещо за Великден. Ето и какво:

Виж още: Нетрадиционният конфликт с Коронавирус - в непозната страна, само че на плажа... историята на Петко и Яна Димитрови 

Златка Райкова

" Обичайте се и бъдете почтени един към различен ", ни пожелава моделката Златка Райкова, която разгласява горната фотография на празника. На нея виждаме сина ѝ Благой, а младата майка е отбелязала половинката си, Благой Георгиев, като добавя още, че фамилията е над всичко. 

Виж още: Наско Колев с самопризнание и мощна поръчка: " Исках да я махна, да я изтрия, да я няма... "  

Нора Недкова

Плеймейтката разгласява фотографията нагоре във връзка Великден, като пожелава на своите почитатели радостно посрещане на празниците. А към дамите се обръща, напомняйки, че денят е по-хубав с чифт нови обувки.

Лили Иванова

Примата пожела на всичките си другари във Фейсбук здраве, благополучие, наслада. Снимката евентуално е от празничната атмосфера в дома на Лили Иванова.

Виж още: Трепетно очакване: Дни до термина на Мария Илиева! Как готви сина си за среща с бебето?

Калина Кузманова

Реалити звездата ни пожелава здраве, добрина, мир, обич и светлина и пита в кого е бил " борецът " в фамилията. При нея той май е при сина ѝ Стефан.

Виж още: Скандалният Ричард Величков се завърна! Фитнес треньорът със звезден клиент - Джерард Бътлър! 

Никол Станкулова 

" Здраве и Мир в фамилиите ни! Усмихнете се през днешния ден и благодарете за всичко, което имате ", ни пожелава красивото лице на времето по NOVA. 

Изображение: https://www.instagram.com/nstankulova/
https://www.instagram.com/nora_nedkova/
https://www.instagram.com/kalina_kuzmanova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР