Великата княгиня Мария Николаевна Романова е с две години по-малка

...
Великата княгиня Мария Николаевна Романова е с две години по-малка
Коментари Харесай

Три истории за нещастна любов: Защо Николай II не позволи на дъщерите си да се омъжат

Великата княгиня Мария Николаевна Романова е с две години по-малка от Татяна,, и четири години по-малка от Олга, за която. Семейството й я назовава Маша. Тя е добродушна и открита, малко пълничка, само че величествена и красива, със зашеметяващи сини очи. Момичето е толкоз мощно, че носи на ръце брат си Алексей, когато той не може да върви заради болест. 

Николай има и по-малка щерка Анастасия, само че момичето просто няма време да се влюби в никого, до момента в който татко й е на власт. Сестрите й обаче имат време и са мощно разочаровани от реакцията на родителите си. Момичетата нямат шанс. Техните избраници са прекомерно елементарни момчета, с цел да се смятат за почтени за съветските принцеси. 
                             

Синеоката Мария Романова, сходно на по-голямата си сестра Олга, намира любовта на фамилната яхта „ Стандарт “. Избраният от Мария Николай Деменков, за разлика от Павел Воронов, не е вял сантиментален воин. Той е неумел, добросърдечен, радостен човек. На яхтата дава отговор за сервирането на кралската вечеря.  

Мил и откровен, Деменков не се срами от своята закръгленост, майтапи се изобретателно и демонстрира всевъзможни трикове на великите херцогини. Маша се смее, до момента в който не припадне. „ Тя му се радва като мопс “ , споделят снизходително по-големите ѝ сестри.
                             

Всичко е наред, до момента в който внезапно Николай не е извикан на фронта. Мария наивно написа на татко си, който евентуално е съдействал за тази разлъка. 
 Проклятията над най-известните семейства по света  Проклятията над най-известните семейства по света  Проклятията над най-известните семейства по света  Проклятията над най-известните семейства по света
След революцията Николай Деменков съумява да избяга в чужбина. Получава работа като основен сервитьор в първокласен съветски ресторант в Париж. Той е обожаван и викан на сцената повече от един път. Въпреки това животът му не е благополучен. Той в никакъв случай не основава семейство. Запазва една риза, ушита от великата княгиня Мария. Между другото, в този момент тази риза се намира в Русия и даже можете да я видите в музей. 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР