Великата актриса Стоянка Мутафова пак го закъса със здравето, научи

...
Великата актриса Стоянка Мутафова пак го закъса със здравето, научи
Коментари Харесай

Стоянка Мутафова се заинати, не иска да лежи в болница!

Великата актриса Стоянка Мутафова отново го закъса със здравето, научи HotArena.

Госпожа Стихийно бедстивие към този момент си е на възраст и най-малкият здравословен проблем може да има съдбовни последици за нея. Но тя за следващ път потвърди, че театърът за нея е по-голям от здравето й. От известно време актрисата се подвизава по родното Черномире, където изненсе няколко спектакъла Поредните са на следващия ден и другиден в Поморие. 

Госпожа Мутафова въпреки всичко съумява да съчетае потребното с приятното и релаксира в родния ни курорт. На плажа няма по какъв начин да я видите, единствено на вечерни разноски с щерка й Муки и кучето й. Но спокойствието на великата Стоянка бе помрачено от следващ здравословен проблем. От скоро тя има огромен оток на единия си крайник и инфектирана рана. Първоначално тя била обгрижвана от здравна сестра, върху която се хвърлят обвинявания, че единствено е влошила положението на Госпожа Стихийно злополучие.

Муки някак съумяла да убеди майка си да посетят експерт и двете отишли в огромна болница в Бургас. Там Мутафова била проета уместно и обгрижена по този начин, както заслужава. Лекарите я умолявали да остане няколко дни под наблюдаване в здравното заведение. Но Стояна отказала с типичната си артистичност, написа " Телеграф ".

Тя била безапелационна, че просто няма по какъв начин да пропусне плануваните си представления. 95-годишната актриса не един път е доказвала, че би трябвало в действителност да е в доста неприятно положение, с цел да не излезе на сцената. Муки също разяснява през усмивка, само че и с терзание, че майка й постоянно изграе с бинтове и лепенки, само че пък театърът е това, което я държи!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР