Великанът Генчо от Игри на волята 4 се оказа първият

...
Великанът Генчо от Игри на волята 4 се оказа първият
Коментари Харесай

Няма да повярвате кой ще е първият гост на Тото в подкаста му, който стартира отново

Великанът Генчо от " Игри на волята " 4 се оказа първият посетител на Тото откакто той спря подкаста си поради изявлението с Тити Папазов.

Земеделецът от Харманли не свети с някакви забавни мнения, само че пък очевидно не отхвърля предложения да приказва за риалитито, което напусна на 15 ноември предходната година. Той изяснява на Тото, че изгонването на Ситнилска е повратният миг в тазгодишното шоу и твърди, че чувствал част от участниците като свое семейство. Същите баналности Генчо сипе и в други подкасти, които незабавно качва в инстаграм, с цел да се похвали. Зрителите на Тото обаче са подразнени от избора на рапъра за първи посетител.

" Няма смисъл да си правиш труда към този момент с тоя подкаст! ", написа зрителка. " Той щом го закъса толкоз, че почна участниците от игрите да кани, смятай. Все едно е ЧакалКаст или Надкаст ", разяснява друга. " За първи посетител трябваше да започнеш стремително не мисля че този е ракета притежател ", разсъждава медиен специалист. " На мен подкаста ми харесва неодобрявам това което се случи, само че ги гледах с интерес и ще не преставам да ги виждам, тъй като в нито едно изявление по малкия екран тези хора не са по този начин показани както тук ", опонира фенка на Тото.

Тото спря подкаста в разгара на абсурда с нарязаната с макетно ножче Дебора. Тогава доброжелатели припомниха остарял епизод, в който Тити Папазов през смях приказва по какъв начин е остригал някогашната си. Рекламодателите се дръпнаха от спечелилия във " ВИП Брадър ", който си взе дълга отмора.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР