Веган предизвика възмущение, след като разкри как иска да съди

...
Веган предизвика възмущение, след като разкри как иска да съди
Коментари Харесай

Веган иска да съди съсед за „замърсяващ“ въздух след готвене на месо на барбекю

Веган провокира отвращение, откакто разкри по какъв начин желае да съди съседа си за подготвяне на барбекю в личния им парцел. Американецът не оцени, че би трябвало да помирише месото, което се готви на барбекюто - и в този момент желае да знае дали има иск в съда.

Обръщайки се към Quora, той попита: „ Мога ли да осъждам съседа си за образуване на барбекю в квартала, тъй като съм веган? " Въпреки това, вместо да получи съпричастния отговор, който евентуално очакваше, той получи „ инспекция на действителността “ от други консуматори на обществените медии.

Един консуматор сподели: „ Разбира се, че не. Ако барбекюто се организира в техния личен парцел, те могат да вършат каквото си желаят. Защо вие, веганите, се държите толкоз оправдани? Можете да ядете както желаете, само че се откажете казвайки на другите хора какво да вършат. "

Друг консуматор добави: „ Ако желаете да изглеждате като простак в съда. Ако желаете целият квартал да ви се подиграва, вие всякога, когато излезете от къщата си. Мразя сивия цвят; означа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР