Ведра атмосфера вместо ругатни по стадионите - за това призова

...
Ведра атмосфера вместо ругатни по стадионите - за това призова
Коментари Харесай

"Славия" призова за "ведра атмосфера" и край на ругатните по стадионите

Ведра атмосфера вместо хули по стадионите - за това прикани " Славия ". Апелът на белите, в който се включи и президентът им Венцислав Стефанов, е насочен към останалите клубове и БФС. Според тях би трябвало да се вземат ограничения за възстановяване на ситуацията по време на мачовете.

От " Славия " се оплакаха от хули и обиди по време на мача с " Левски " (0:4) в събота.

" Арогантното, много постоянно и брутално държание на почитателите от трибуните на съвсем всички игрища у нас по време на срещите в шампионатите и на двете лиги, изразяващо се във вулгарни изрази и обиди към публични и служебни лица и в персонални нападки и гаври с тях и фамилиите им, още веднъж взема застрашителни размери и трансформира нашите игрища в средища за изява на първоначални пристрастености, ниска просвета и възмездие ", стартира изказването на " Славия ".

Ръководството на белите моли всеки клуб да осъди изрично сходни прояви и да предприеме съответни ограничения за предотвратяването на " разрастващата се омраза и злост към противникови тимове, към обособени футболисти, треньори и ръководители ". " Всички ние се нуждаем от ведра и приятна атмосфера по трибуните, не предстои на коментар желанието ни футболните мачове да притеглят от ден на ден младежите и да са място за другарство и приятни страсти. "

" Нека кажем всички дружно: " Не на обидите и ругатните от трибуните, не на омразата и ниските пристрастености! " Да го кажем по този начин, че да ни чуе цялата общност, зад нашия зов да застанат формалните институции, органите на реда и медиите ", не престават от " Славия ".

Белите желаят БФС да окаже безапелационна поддръжка. Желанието им е отсега нататък " скандираните обидни реплики, гневните нападки и вулгарните изрази да бъдат одобрявани за фрапантни дисциплинарни нарушавания, които подлежат на наказания в ущърб на самите почитатели и на клубовете, чиито привърженица са те ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР