Веднага след оставката си получил предложение от лидер на една

...
Веднага след оставката си получил предложение от лидер на една
Коментари Харесай

Цветанов: Аз лоша дума за Борисов няма да кажа

Веднага след оставката си получил предложение от водач на една от по-малките политически партии да се причисли, само че отказал
„ Аз неприятна дума за премиера Борисов няма да кажа, няма да се трансформира в тези, които излизат отнякъде и стартират да петня. Но мога да разясня политически решения, които за мен са били неверни. Все отново съм редови член на партията, който може да показва своето мнение “, съобщи в ефира на бТВ заместник-председателят в оставка на Политическа партия ГЕРБ Цветан Цветанов.

След като името му бе забъркано в разразилия се скандал „ Апартаментгейт ”, Цветанов първо напусна мястото си на народен представител и ръководител на парламентарната група на ГЕРБ, а след това подаде оставка и от всичките си управителни постове в партията.

Цветанов изясни, че пред него са стояли единствено два разновидността.

„ Вариантите са единствено два – или работим както до в този момент, или аз си потеглям ”, акцентира той и изясни, че предлагането на водача на ГЕРБ Бойко Борисов е било той да остане в партията, да работи както до момента, само че без никакви обществени изяви.

„ Усещам, че е имало съмнение ”, разяснява той за връзките си с премиера.

Според Цветанов в подобен миг е добре човек да резервира самообладание и да остане спокоен. „ За тези 40 дни бях правилен, предан и не споделих нито една дума. Няма да го направя и в този момент ”, сподели Цветанов.

На въпроса какво от изреченото от премиера го е наранило, Цветанов бе безапелационен: „ Нищо! Това е неговата оценка. Няма да я разясня ”. Бившият втори човек в ГЕРБ още веднъж акцентира, че оставката му е персонално негово решение, за което е получил поддръжката на фамилията си.

Цветан Цветанов разгласи още, че незабавно след оставката си е получил предложение от водач на една от по-малките политически партии да се причисли към нея, без да назове коя е тя, само че е отказал.

„ В момента съм закачил шпайковете на стената ”, пошегува се Цветанов. „ Засега ГЕРБ е партията, която е най-припознаваща се в моите визии. Аз съм взел участие в нейното основаване. Може би ролята ми не е била толкоз значима, каквато бе оценката на премиера ”, акцентира още той.

Цветан Цветанов още един път разяснява и тематиката с добития от него апартамент, който стана мотив за разразилия се заможен скандал.

„ Замених двете жилища, които са общо 200 квадрата за апартамент, с площ 239 квадрата. Доплатил съм 100 хиляди лева ”, напомни Цветанов и акцентира, че той е платил най-скъпата цена за квадратен метър от всички притежатели в кооперацията. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР