Веднага, след като поставиш втора ваксина или бустерна доза, ти

...
Веднага, след като поставиш втора ваксина или бустерна доза, ти
Коментари Харесай

30 ваксини за 2 часа в пловдивска клиника, ето коя е

Веднага, откакто поставиш втора ваксина или бустерна доза, ти издават зелен документ, без да се постанова да чакаш. Това облекчение е допустимо, в случай че се имунизираш против GOVID – 19 в частна клиника „ Медикус алфа “, която се намира на ул. „ Велико Търново “ 21 в центъра на Пловдив навръх входа в Цар – Симеоновата градина.

Медицинският център на клиниката е един от трите, в които и през днешния ден правеха ваксини, макар че е почивен ден. В първия ден на годината единствено за два часа медиците са съумели да обслужат 30 индивида, а запитванията по телефона продължаваха.

„ Интересът е огромен, работим всеки ден от 8,30 до 14 часа, в това число в събота и неделя. При нас няма скупчване на хора, тъй като организацията е доста добра “, изясни здравната сестра Велина Грозева. „ Медикус алфа “ е оповестена за зелен кулоар.

Велина Грозева описа, че се имунизират хора на друга възраст, множеството поставят бустерна доза, за която зеленият документ е неопределен, най-малко на този стадий. При бустерна доза не се попълня декларация, както при първата, само че разпоредбите са същите – в деня, в който се даде, не се пие алкохол, ръката не се мокри и при болежка се слага леден компрес.

Повечето хора избират Пфайзер, в това число и тези, които преди време са сложили Астра Зенека. За Модерна би трябвало да се дава предварителна поръчка.

„ Обикновено хората, имунизирани при нас, идват отново за втора или бустерна доза. Споделят, че имунизацията е минала леко, безболезнено и без последици. Стараем се да обслужваме всички на високо равнище “, увери Велина Грозева.

Свързани вести Всички жертви на Коронавирус в Пловдив - без ваксини Важно! Промениха периода за третата доза на ваксината
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР