Веднага след като фолк певицата Мария съобщи изненадващо, че се

...
Веднага след като фолк певицата Мария съобщи изненадващо, че се
Коментари Харесай

Защо Мария каза сбогом на пеенето?

Веднага откакто фолк певицата Мария заяви изненадващо, че се отхвърля от кариерата си, почитателите започнаха да гадаят за какво е взела това решение. Всички те са покрусени от новината, че любимката им слиза от сцената, само че самата тя показва прелестно въодушевление и заяви, че отива на фамилен уикенд в Слънчев бряг. Мария за първи път от година ще се види със сестра си и нейната щерка, които живеят в чужбина. С тях ще бъде и майката на певицата.

Фамилията отседна в един о най-баровските хотели на първа линия, който Мария доста обича. Част от феновете й считат, че тя е решила да загърби сцената поради мъж, който не желае да я вижда полугола по купони, само че съществуват и други съмнения за какво тя стигна до тази стъпка. В интернет се появи видео, на което Мария демонстрира много нежелани гласови данни. На него се чува по какъв начин тя извършва ария на колежката си Софи Маринова, а пеенето й звучи по-скоро като на човек от публиката, в сравнение с като на реализатор с 20-годишна кариера.



Почитатели на миньончето показаха съмнение, че Мария в действителност има проблем с гласа си и това я е предиздвикало да вземе съдбоносното решение да се откаже от музиката. Кратка информация в профила на изпълнителката демонстрира, че тя доста от дълго време не е качвала клипове с нейни осъществявания, каквито постоянно участват в Instagram-ите на нейни колежки. По всичко проличава, че Мария натъртва повече на визията си, в сравнение с певческите си качества.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР