Веднага е активиран протоколът за насилствена смърт и за престъплението

...
Веднага е активиран протоколът за насилствена смърт и за престъплението
Коментари Харесай

Последна Информация За Убийството На Българка В Испания. Ето Кой Е Убиецът

Веднага е задействан протоколът за насилствена гибел и за закононарушението е докладвано на дежурния арбитър, на Съдебната полиция и на криминалистите от локалното полицейско ръководство, които към този момент проверяват случая. Мъжът на жертвата е арестуван по обвиняване в ликвидиране. Двамата живеели в квартал Vereda Buena Vida - Desamparados, от към 5 години и съгласно съседи, които споделят, че не са чули крясъци тази заран, взаимоотношенията им били положителни.

С това закононарушение броят на убитите дами при домашно принуждение в Испания от началото на годината към този момент става 28. Официална статистика за тези действия се води от 2003 година, като за 15 години от ръката на своите мъже или другари животът си за изгубили 952 дами. Припомняме, че телефонът за помощ при принуждение е 016.

Точно в 12,00 ч. през днешния ден пред сградта на кметството в Ориуела и в комерсиалната зона на плажната линия паметта на бъгарката е била почетена с минута безмълвие. От локалната администрация разпространиха прессъобщение, в което изрично се опълчват на домашното принуждение и изричат съболезнованията си към околните на умрялата жена.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР