Вечното дерби между Левски и ЦСКА завърши с 2:2 в

...
Вечното дерби между Левски и ЦСКА завърши с 2:2 в
Коментари Харесай

Левски и ЦСКА завършиха наравно пред близо 30 000 на Националния стадион

Вечното дерби сред Левски и ЦСКА приключи с 2:2 в мача на 13-ия кръг на Първа лига. Двата тима изиграха зрелищен дуел пред близо 30 000 фенове на Националния стадион. Равенството е трето следващо за алените, като разликата от 3 точки сред двата тима се резервира. ЦСКА е втори с 28 точки, до момента в който Левски остава трети с 25.

Повече детайлности четете на спортния информативен уебсайт на Българска национална телевизия http://sport.bnt.bg.

 © Българска телеграфна агенция
В 8-а минута Левски поведе с попадение на дежурния голмайстор на сините този сезон Давид Яблонски. Чехът бе оставен непокрит в наказателното поле и осъществя с глава след центриране от корнер на Жорди Гомес - обстановка, която носи триумф на Левски в последните мачове и остава неразгадаема за противниците на тима от Подуене.

ЦСКА реагира стремително и обърна резултата в границите на 3 минути. Тиаго Родригес показва чудесния си удар и на два пъти осъществя с изстрели от разстояние. Бразилецът изравни в 12-а минута с шут от въздуха пред наказателното поле, а три минути по-късно още веднъж той изведе " алените " в резултата с удар от 25 метра.

До края на полувремето ЦСКА владееше самодейността и не разреши на противника да сътвори нещо рисково пред вратата на Черниаскас.
След почивката Левски опита да изнесе играта в по-предни позиции и съумя да изравни в 61-а минута. Точен бе Роман Прохазка, който изпревари Александър Дюлгеров и осъществя след центриране на Милош Цветкович.

В 68-а минута ЦСКА бе покрай трети гол, само че Божидар Митрев избави удар с глава на резервата Кирил Десподов.

Футболистите от двата тима очевидно отпаднаха физически и понижиха оборотите в оставащи минути до края, като голови обстановки пред двете порти липсваха.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР