Вечният красавец на Холивуд явно има нова тръпка, подозират медии

...
Вечният красавец на Холивуд явно има нова тръпка, подозират медии
Коментари Харесай

Брад Пит е запленен от красива архитектка

Вечният красавец на Холивуд очевидно има нова тръпка, подозират медии зад океана. Брад Пит прекарвал от ден на ден време в компанията на Нери Оксман, бележит проектант и професор в престижния Масачузетски софтуерен институт. Самият Пит е разпален фен на архитектурата и даже има своя фондация, която строи жилища за хора в потребност.

Двамата са се срещнали около архитектурен план. Засега двамата са единствено другари, само че несъмнено се радвали на компанията си. 

42-годишната Нери Оксман има докторска степен по дизайн и е професор по медийни изкуства и науки към Масачузетския софтуерен институт. Чаровната дама е родена в семейство на американец и израелка.

Изкарва наложителна работа в армията на еврейската страна, след което кандидатства в Масачузетския софтуерен институт. През 2010 година Нери получава влиятелната купа професор и основа изследователската група „ Mediated Matter ”. Днес тя търси пресечните точки сред архитектурата, инженерството и цифрите с биологията и екологията.

Затова основава и нов термин „ материална екология “ - това е най-точният метод, по който тя разказва работата си. Едно от най-известните  творения е направено от копринени буби и има за цел да покаже по какъв начин копринените буби основават коприната. Нейни произведения са изложени в едни от най-големите музеи в света - измежду тях са Музеят за съвременно изкуство в Сан Франциско и Музеят на науката в Бостън.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР