Вечните теми, които са истински конфликтни точки.Да имате сериозна връзка

...
Вечните теми, които са истински конфликтни точки.Да имате сериозна връзка
Коментари Харесай

За какво се карат двойките със сериозни връзки

Вечните тематики, които са същински конфликтни точки.

Да имате сериозна връзка не значи, че вие или вашият сътрудник постоянно ще се държите като съществени, зрели хора. Когато страстите се намесят, постоянно обстановките излизат отвън надзор и хората постоянно вършат или пък споделят неща, за които по-късно съжаляват.

Смешното е, че двойките със съществени връзки от време на време се карат като децата или даже по-зле от тях. А присъщото при възрастните хора е, че те не трябва да реагират първосигнално и постоянно би трябвало да се опитат да обсъдят нещата, преди да се е стигнало до същински спор.

А ето и кои са най-проблемните тематики, за които сътрудниците в съществени връзки се карат:

1. Скандалите от битов темперамент

Когато двама души заживеят дружно, един от най-важните въпроси, които изникват малко по-късно, е: „ Кой ще изхвърля боклука? “. Същото важи и за миенето на чинии, чистенето, стартирането на пералня и всичко в този ред на мисли. Истината е, че хората имат друга визия за това какво е комфорт, естествена хигиена и организация на дома. Ето за какво, преди двама души да се карат за сходни неща, те би трябвало да обсъдят тематиката, а за какво не и да създадат систематизиране на домакинските отговорности.

2. Скандалите за това, че някой не получава задоволително внимание/някой има потребност от прекомерно доста внимание

Една част от хората се нуждаят от по-малко внимание, другата от повече. Истината е, че всеки човек е друг, по тази причина в тази обстановка би трябвало да се потърси салдото или по този начин наречената „ златна среда “. Това е единственият метод и двамата сътрудници да са удовлетворени. Крещенето един на различен в никакъв случай не е правилният път, по който би трябвало да се вземат решение проблемите.

3. Скандалите за това, че някой от сътрудниците е предпочел да бъде с приятелите си, вместо с обичания човек

Ако през времето, когато имате потребност от половинката си, тя постоянно е отсреща, няма причина да се драматизира, когато всеки от вас излиза самичък с приятелите си. Все отново от време на време човек има потребност от пространство, с цел да разбере какво в действителност има.

4. Скандалите за това, че някой от сътрудниците не отговаря/не подвига незабавно

Хората са заети – имат задания и отговорности. Дори човек да види, че някой му е писал или му е звънял, от време на време няма физическата опция да му върне известието или позвъняването незабавно. И това няма нищо общо с неговия сътрудник, а по-скоро с неподходящите условия.

5. Скандалите за това, че връзката не е съвършена

Никоя връзка не е съвършена и надали в миналото ще има такава. Ето за какво хората би трябвало да бъдат доста деликатни със своите упования и избрания за любовта. Проблемите са нещо обикновено за всеки тип връзки, включително и сантименталните. Важното е просто да умеете да ги разрешавате по отговарящ метод.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР