Вечната тема. Почти като тази за яйцето и кокошката. И

...
Вечната тема. Почти като тази за яйцето и кокошката. И
Коментари Харесай

Ода за блондинките

Вечната тематика. Почти като тази за яйцето и кокошката. И въпреки никой академик към момента да не се е произнесъл изрично, че съществува връзка сред цвета на косата и интелекта, стандартите не престават да са това, което бяха. Досетихте се защо ще си приказваме, нали?
Въпреки, че не могат да се преброят мъжете, които са тотално оглупели по облици като Мерилин Монро и Памела Андерсън, мое малко “разследване ” по тематиката откри, че мъжете към мен избират брюнетки. Толкова по-добре за тях, тъй като се оказва, че русокоските са на изгубване. Съвсем не на смешка, учени настояват, че след към малко повече от 200 години, русокоската ще е ендемит.
Наясно сме, че “войната ” сред русокоски и брюнетки ще продължи най-малко, до момента в който русокоските не стартират да си отиват от лицето на Земята. И все пак- остават им най-малко 200 години, по тази причина дано сме благосклонни към тях и най-малко един път се опитаме да намерим техните преимущества в “спора ” с тъмнокосото съсловие.
Брюнетките били по-мили, “по-топли ” натури. Брюнетките били вдъхвали повече доверие. И също те били тези, които внасяли повече почит.
Е, аз също съм измежду тях. И въпреки всичко съм изцяло подготвена да защитя русокоските...от погрешни клюки и изказвания. Мога да стартира от там, че аз познавам единствено умни русокоски. Но...няма да съм толкоз празнословна. Ето ги и доказателствата.

Светлата коса прави русокоските да наподобяват по-младолики, жизнерадостни, радостни и отзивчиви.

Правило ли ви е усещане, че даже в детските анимационни филмчета неприятната героиня в 99% от случаите е тъмнокоса? И това, в случай че не е кофти имидж!

Според актуалните показа русата коса несъмнено е по-секси от кестенявата.

Ако русокоските са деня, брюнетките са въплъщение на нощта. Но тук към този момент мъжете си вършат сметка за коя част от денонощието си търсят компания!

А, в случай че пропусна мъжете около мен, мога да се закълна, че към 85 % от останалите представители на мощния пол ще дадат живота си, с цел да бъдат с русокоска.

Според проучвания на американски сексолози русокоските са по-добрите в секса. Не е конкретизирано дали, в случай че се изрусим ще придобием тези умения. Но сексът си е секс- една изключително значима “инвестиция ” във всяка връзка, тъй че овации още веднъж за светлата коса.

И въпреки да имат известност на несериозни, се оказва, че британките със светла коса печелят с към 600 паунда повече годишно от тъмнокосите си “конкурентки ”.

Шофьорски опит в нашата страна пък показва пловдивските русокоски като по-добрите зад кормилото.

Друг “експеримент ” потвърждава, че русокоските имат по-високи условия към себе си в персонален и професионален проект. А не е ли това първата и най-важна крачка към триумфа?

А и дано не забравяме, че и с помощта на русокоските имаме толкоз вицове, на които да се смеем в унес!

Блондинка пита човек на улицата:
- Извинете, какъв брой е часът?
- Двадесет и един и четиридесет и пет, госпожице.
- Да бе да, хиляда!

А в този момент, отвън рамките на шеговития звук... Никой не съди за книгата по корицата й. Или най-малко не и оня, който желае да чете, не просто да разлиства. Затова... двоумя се, че можем да повярваме на изказванията, че брюнетките са желани за съпруги или че точно измежду тях са най-преуспелите дами. Или пък, че са по-агресивни и арогантни спрямо русокоските.

В едно, обаче съм сигурна. Русият цвят на косата заслужава внимание. А и наподобява в действителност красиво. С единственото благопожелание да подхождате с малко повече подигравка към себе си и към хората, които ви считат за по-глупави или повърхностни! Защото всички знаем, че тези изказвания се измислят от брюнетки като мен!:)
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР