Да ти кажат от лекар, че имаш още месеци живот,

...
Да ти кажат от лекар, че имаш още месеци живот,
Коментари Харесай

„Дадоха ми заразена кръв – знаеш ли какво е да ти кажат, че умираш?“

Да ти кажат от доктор, че имаш още месеци живот, е извънредно шокиращо. Да получиш такава унищожителна смъртна присъда по телефона е извънредно нечовешко.

И въпреки всичко по този начин Суреш Вагела научи, че има ХИВ през 1983 година „ Знаеш ли по кое време някой ти споделя нещо, което не можеш да схванеш, и това те кара да изтръпнеш за известно време? Така се почувствах и оставих телефона за 15 или 20 минути “, споделя Суреш, в този момент на 62 години, пред Mirror.

Той звънна у дома. и попита за брат си, също хемофилик, „ Той не е у дома, не чу ли? Търсим го по-рано през днешния ден и незабавно щом остави телефона, той избяга от вкъщи' Докато получих моите вести, към час или два, той беше получил същите вести.

„ Той сподели, че би трябвало да отиде и да види. хора отдалече, тъй като нямаше да може да ги види още веднъж. Затова той избяга в Лондон и се видя с приятелите си, с цел да се сбогува “, спомня си Суреш и брат му Прафул, които са били единствено двама от към 1250 души, които са се заразили с хепатит C и ХИВ посредством нечисти кръвни продук...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР