Вече втори ден кучетата на починалия от премръзване мъж пазят

...
Вече втори ден кучетата на починалия от премръзване мъж пазят
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Кучетата на починалия бездомник още пазят територията му

Вече втори ден кучетата на умрелия от премръзване мъж пазят територията му, обособила се като негово скривалище. Той е умрял под дребен заслон под балкон на блок в региона на столичните ул. " 20-ти април " и ул. " Лайош Кошут ".

Там, в продължение на месеци, 55-годишният човек събира кашони, възглавници и завивки, които да му оказват помощ по-лесно да преодолее следващата зима.

Уви, той беше открит мъртъв, макар че преди този момент е пристигнал медицински екип след позвъняване на 112 от съседи, само че той изрично отказал да бъде настанен в подслон, където да нощува.



Сега, два дни по-късно, неговите кучета, с които той обикаляше улиците и търсеше храна и за тях, не престават да стоят на своя пост. Четириногите любимци пазят територията, която със своя досегашен собственик, обитаваха. Хората в региона в този момент не знаят по какъв начин кучетата ще реагират непрекъснато, откакто до тях няма индивида, който да се грижи за тях.

" Улицата е много тъмна и злокобна, а в студените и заснежени вечери, множеството хора я заобикалят, защото се е случвало кучетата да налитат на инцидентно преминаващи. Трудно е и за тези, които живеят в околните два входа, макар че на тях кучетата до момента не са сторили зло ", споделиха пред Lupa.bg поданици от региона.

Оказа се, че незабавно след гибелта на 55-годишния скитник хора се пробвали да отстранен бъкащите от въшки и бълхи одеяла, с цел да не се развъждат повече, само че кучетата са агресирали и почнали да лаят с оголени зъби.

Хората са се обадили на другите институции и се надяват, че те скоро ще вземат ограничения и ще приберат кучетата, а леговището им още веднъж ще стане свободна територия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР