Вече ви представихме селекция от най-любопитните трейлъри, геймплей клипове и

...
Вече ви представихме селекция от най-любопитните трейлъри, геймплей клипове и
Коментари Харесай

E3 2019: акцентите от гейминг събитието на годината

Вече ви представихме селекция от най-любопитните филмови откъси, геймплей клипове и синематици от гейминг събитието на годината. Сега дано проследим по-интересните вести и акценти от E3 2019.

Всички обичат Киану Рийвс
Киану Рийвс (Keanu Reeves) минава през самобитен подем напоследък. Дори бихме го нарекли Кианусанс. На E3 2019 артиста се появи на сцената по време на конференцията на Microsoft, с цел да разкрие премиерната дата на Cyberpunk 2077 (16-ти април 2020-та година) и да забележим, че взе участие в играта. Ролята му е на персонаж подобен с Cortana от Halo игрите, който се споделя Johnny Silverhand. При това, не е просто камео, защото Рийвс е записал толкоз доста реплики, че имало единствено един воин с повече (от CD Project Red не загатнаха кой е първенеца).

 E3 2019: акцентите от гейминг събитието на годината

Вече знаем по кое време ще забележим идващото потомство Xbox
Казва се Project Scarlett – или най-малко това е кодовото му название – и ще се появи в края на 2020-та година. Според Microsoft, новият Xbox ще е четири пъти по-мощен от Xbox One X и ще идва дружно с SSD (а това, както добре знаем, значи доста по-бързи времена за зареждане).

 E3 2019: акцентите от гейминг събитието на годината

Също по този начин знаем, че дружно с новата подпора, ще забележим и премиерата на дълго чакания Halo Infinite . Но може би най-вълнуващата вест е, че четвъртото потомство Xbox ще е с противоположна съгласуемост на игрите чак до първият Xbox.
Въпреки че Sony не участваха на тазгодишното Е3, редмъндци избраха да запазят спецификите на Project Scarlett , може би до E3 2020.



Джордж Р. Р. Мартин написа... игра
Докато почитателите на Песен за огън и лед чакат появяването на идната книга, създателят работи взаимно с Хидетака Миязаки (Hidetaka Miyazaki) от FromSoftware по света на напълно нова игра, наречена Elden Ring.
Разбира се, това не е най-неочакваната композиция, поради метода и на двамата създатели към героите им и злополучните им ориси. Иначе, играта ще е RPG с отворен свят и ще е най-големият план, който японците са създавали. Уви, премиерна дата по този начин и не се загатна за Elden Ring, само че при всички положения няма да е тази година.



Nintendo отложиха любимеца си за сметка на непредвиден анонс
Всички чакахме, че Nintendo ще се концентрират върху идната Animal Crossing игра, която беше загатнаха с къс тийзър и отсрочване на премиерната дата за март 2020-та година. Наместо това, компанията се концентрира върху The Legend of Zelda: Link " s Awakening, Luigi " s Mansion 3, Marvel: Ultimate Alliance 3 и Astral Chain.



Особено приятни изненади бяха анонсите на No More Heroes III и римейка на Panzer Dragoon. Но най-голямата и непредвидена изненада беше филмовия откъс на директното продължение на The Legend of Zelda: Breath of the Wild.



Ubisoft демонстрираха най-амбициозната си игра, плюс 5 Tom Clancy плана
При състояние, че Assassin " s Creed Odyssey ни е към момента свеж с мащаба си, това което се чака да бъде Watch Dogs Legion в действителност е впечатляващо. Огромен отворен свят, опция да взимаш функциите на NPC-тата, страховит капацитет за креативен метод към всяка задача. Добавяме и обстоятелството, че зад плана стои Клинт Хокинг (Clint Hocking) – основният провинен за Far Cry 2 и многото му детайли изпреварили времето си – и внезапно, третата Watch Dogs игра се оказва едно от най-чаканите заглавия.



Но също така, Ubisoft не демонстрираха нищо ново и друго, което към този момент да не сме виждали от предходни години. След анонсите на 5 (!) Tom Clancy планове (Rainbow Six Siege: Operation Phantom Sight, Tom Clancy " s Elite Squad, Rainbow Six Quarantine, Ghost Recon Breakpoint и The Division 2: Year 1), имаше още Just Dance, не изключително обилни ъпдейти на Brawlhalla и For Honor, както и любопитната екшън адвенчър игра Gods & Monsters.



Electronic Arts се трансформират в обичайно слаб състезател на Е3
Вече знаехме за Star Wars Jedi: Fallen Order, чието деяние ще се развива сред третия и четвъртия филм, а играчите поемат контрола над оживял джедай падауан. На Е3 видяхме просторен геймплей материал, който несъмнено наподобява завладяващо (особено супер-сладурския дроид другар на основния воин BD-1). Но с изключение на Star Wars играта, другото бяха нови мултиплейър карти за Battlefield 5, превю на Apex Legends: Season 2, преместването на FIFA Street във FIFA 20 и следващият експанжън за The Sims 4. Слабо, много едва, ЕА.



Римейкът на Final Fantasy VII най-сетне ще се появи!
Не, недейте да си проверявате календарите, не е първи април. За пръв път демонстриран като тех демо преди 14 години (!!!), от дълго време обещаваният римейк на една от най-обичаните игри в историята на PlayStation, към този момент е с премиерна дата – 3-ти март 2020-та година. Square Enix демонстрираха и нови геймплей фрагменти, които образно демонстрираха заместването на походовите борби с такива в действително време.



Сред другите вести свързани със Square Enix, намираме голямо DLC за Kindom Hearts 3, ремастър на Final Fantasy VIII, новото IP Outriders, което се прави от поляците People Can Fly (които добре познаваме с Bulletstorm, Gears of War Judgement и несъмнено, Painkiller поредицата).



А гранд финалът беше непокътнат за новата игра на Crystal Dynamics – Marvel’s Avengers: A-Day. Ко-оп игра за до четирима индивида, в която поемаме ролята на Hulk, Iron Man, Thor, Captain America или Black Widow. Играта обаче, няма да има общо с актьорите или историята от филмите. Сюжетът ще е напълно обособен от Marvel Cinematic Universe, което надали ще ви изненада като видите по какъв начин наподобяват обичаните ви герои. Странното е, че ко-оп режима ще е друг от соло акцията, за която от Crystal Dynamics потвърдиха, че е прецизно сингълплейър. Marvel’s Avengers: A-Day ще се появи на 15-ти май 2020-та година.

Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР