Вече в няколко поредни видеорепортажа, гражданско сдружение БОЕЦ, което е

...
Вече в няколко поредни видеорепортажа, гражданско сдружение БОЕЦ, което е
Коментари Харесай

БОЕЦ твърди, че има прикриване на катастрофа с жертви, свързана с Балкански поток

Вече в няколко следващи видеорепортажа, гражданско съдружие „ БОЕЦ ”, което е една от организациите, твърдо стоящи зад митингите против властта, продължаващи към този момент над три месеца и половина, демонстрира линии от построяването на газопровода " Турски поток " в България, който Бойко Борисов и властта настойчиво назовават " Балкански поток ".
Основно подстрекателство в репортажите на " БОЕЦ " е, че газопроводът се строи от руснаци и без страната ни да упражнява същински надзор. Поредното изказване в тази тенденция е за злополука с бус. Според " БОЕЦ ", това се е случило на 23 октомври, петък, като в злополуката били починали трима служащи на IDC – подизпълнителят, поставящ тръбите. " Вместо да бъде спретнат в следствената работа или на паркинг на Министерство на вътрешните работи за следващи експертизи, достъп до останките от транспортното средство в този момент има всеки. То даже не е зад ограда! ", твърди „ БОЕЦ ” в своя обява във Фейсбук.
 10 стотинки наем за руснаците, които строят Балкански поток 10 стотинки наем за руснаците, които строят " Балкански поток "
10 стотинки за квадратен метър наем е съумяла да контракти съветската компания IDC, която строи " Балкански поток " в България, за базата си п...

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР