Вече цяла седмица продължават коментарите относно класирането в конкурса Мис

...
Вече цяла седмица продължават коментарите относно класирането в конкурса Мис
Коментари Харесай

Първата подгласничка на Мис България с изненадващ коментар за Тамара

Вече цяла седмица не престават мненията по отношение на класирането в състезанието Мис България 2017. Победителката Тамара Георгиева получи голям брой отрицателни оценки обществените мрежи. Голяма част от потребителите в мрежата показаха своето отвращение и противоречие от избора й. Все повече са и подозренията по отношение на това по какъв начин в действителност е гласувало журито.

Йовита Георгиева беше оповестена за първа подгласничка в състезанието, само че освен за бургазлии, само че и за доста българи тя е действителният победител. "За мен представянето ми е победа, тъй като аз се показах почтено и за мен състезанието ще е незабравимо прекарване. Има жури, което избира първото място и откакто те по този начин са решили, по този начин ще бъде! Прочетох доста неприятни мнения за Тамара и не мисля, че една жена заслужава да чуе сходни грозни думи. Всяка жена съгласно мен е красива сама по себе си! Винаги може да има някакви подозрения, само че аз отидох на тази сцена с цел да се развличам и мисля,че показах почтено себе си и Бургас! ", споделя бургазлийката пред БНР.

Според Йовита гласуването на подобен конкурс би трябвало да бъде очевидно, с цел да е ясно кой за кого е дал своя вот. Георгиева се занимава професионално със спортни танци - деен играч е и тренира дребни деца. Иска да продължи да се развива в тази област. Бургазлийката ще показа страната ни на интернационалния конкурс за хубост Мис Глоуб, който ще се организира през идната година.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР