Вече си представях заглавията в медиите - Гълъб Донев отлетя

...
Вече си представях заглавията в медиите - Гълъб Донев отлетя
Коментари Харесай

Премиерът: Вече си представях заглавията в медиите - Гълъб Донев отлетя

" Вече си представях заглавията в медиите - Гълъб Донев отлетя от Министерския съвет, оставаме обаче, както стана ясно след гласуването на народните представители. Остава вярата за сформиране на постоянно държавно управление, излъчено от Народното събрание и подкрепено от устойчиво болшинство ", съобщи министър председателят Гълъб Донев при започване на днешното постоянно съвещание на служебния кабинет.
Прочетете още
По думите му служебното държавно управление продължава работата по целите, оповестени при започване на мандата на служебния кабинет.

В дневния ред на съвещанието през днешния ден е планувано разискване на Проект на разпореждане за приемане на лист на продуктите, свързани с защитата и на лист на изделията и технологиите с двойна приложимост, които подлежат на надзор при импорт.

Кабинетът ще прегледа и план на решение за приемане на Иновационна тактика за умна специализация 2021 - 2027 година, както и планове на постановления за вътрешнокомпенсирани промени на одобрените разноски по области на политики или бюджетни стратегии по бюджетите на някои министерства.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР