Вече се разбра защо Гала става все по-ревнива и недоверчива

...
Вече се разбра защо Гала става все по-ревнива и недоверчива
Коментари Харесай

Не й личат годините, ама друг път: Вижте Гала без екранен грим и осветление!

Вече се разбра за какво Гала става все по-ревнива и недоверчива към надалеч по-младия си сътрудник Стефан Николов. Не, че последният не си го заслужава - знаем, за флиртаджийския му манталитет и " цененето на женска красота ", от които пропищяха не една и две дами в мрежата.

Истината обаче лъсна през днешния ден, когато необработена фотография на Гала видя бял свят и сподели, че екранният грим, уместно осветяване и фотошоп в действителност са способни на чудеса. Извън тях обаче ситуацията е такова, каквото е обикновено за годините й, а те са 56.

Да, Гала не е на толкоз огромна възраст, при все, че отново ще споменем визията на една Джей Ло, която ще чукне 54 лазарника. Генът обаче си е ген, а приказките на Гала за козметичната й серия, която сваляла десетилетия от лицето, както и за лицевата гимнастика, която прави, се оказаха просто фантазии.

От фотото идеално се вижда, че лицето на Гала изцяло дава отговор на годините й - нещо, което сполучливо се замаскира от камерите в " На кафе " (това прави и Лили Иванова от десетилетия)... Овалът й е провиснал, бръчиците са на разположение, а шията... там ситуацията е много по-сериозно и май е време да се вземат ограничения, в случай че е допустимо.

" За разлика от Гала, Стефчо си е още младок. Е, прошарен е малко, само че на мъжете в това им е чарът. Дано да успее да го задържи с времето и да не го спипа да търчи по непознато като нерез ", разясняват в нета.

Тагове: Гала Стефан Николов На кафе фотошоп грим Джей Ло
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР