Вече повече от година Рене Зелуегър се носи на крилете

...
Вече повече от година Рене Зелуегър се носи на крилете
Коментари Харесай

Колко близка е Рене Зелуегър с порасналите деца на новия си приятел

Вече повече от година Рене Зелуегър се носи на крилете на любовта. 54-годишната звезда от " Дневникът на Бриджит Джоунс " е щастливо обвързана с телевизионния водещ и дизайнер Ант Анстед, в чието лице очевидно е намерила всичко това, което е търсила в един мъж

И по всичко наподобява, че връзките сред двамата от ден на ден се задълбочават. Преди няколко месеца стана ясно, че са взели решението да живеят дружно, като за задачата даже са закупили собствен общ дом.

Освен това Рене постоянно е забелязвана в компанията на трите деца на Анстед от предходните му връзки. И очевидно всички са станали толкоз близки между тях, че даже вземат решение да споделят няколко фотоси от своята фамилна идилия.

В профила си в Instagram телевизионният водещ разгласява два фрагмента. В първия виждаме Рене, Ант и двете му пораснали деца - Арчи (16 г.) и Амели (19 г.) - всички облечени елегантно, подготвени за празненство.

Рене Зелуегър е със зашеметяваща златиста рокля, чиято блестяща материя придава още повече искра на така и така сияйния ѝ тип. Прибрала косата си в стилна прическа, актрисата излъчва благополучие, до момента в който прегръща 44-годишния си другар. Който път е извънредно грациозен в черния типичен костюм, който кореспондира с този на Арчи, както и с тъмната рокля на Амели, инкрустирана с блестящи камъни.

Във втория кадър към този момент виждаме по какъв начин фамилията се забавлява, до момента в който театралничи за селфи в претъпкана зала.

" Какво прелестно семейство. Рене е страхотна с децата си. Заслужава такава обич " написа почитател на актрисата към обявата.

Рене и Ант се срещнат за първи път през април 2021 година по време на фотосите на епизод от поредицата на Discovery - Celebrity IOU: Joyride. Преди това Анстед е женен за Кристина Хол, от която има тригодишен наследник Хъдзън. Двете му по-големи деца са от предходен брак, завършил през 2017 година

Зелуегър има един брак зад тила си. Тя е омъжена за кънтри артиста Кени Чесни от 2002 до 2005 година, след което, до 2019 година, има връзка с Дойл Брамхол II, напомнят от Metro.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР