Вече повече от 24 часа пловдивчани в район Южен са

...
Вече повече от 24 часа пловдивчани в район Южен са
Коментари Харесай

Планов ремонт в “Южен“ прерасна в авария, пловдивчани вече 24 часа без вода

Вече повече от 24 часа пловдивчани в регион " Южен " са без вода.
Прочетете още
Вчера бе разгласен планов ремонт, а точно превключване на нови водопроводни връзки от външна компания по ул. " Поручик Въльо Стефов ". В тази връзка ВиК предизвести, че ще бъде спряно водоподаването в региона на ул. " Димитър Талев ", бул. " Александър Стамболийски " и " Поручик Въльо Стефов " за времето от 9 до 17 часа.

Още в късната вечер на 19 септември, TrafficNews заяви, че водоподаването не е възобновено. 

Днес от уеб страницата на ВиК стана ясно, че ремонтът е прераснал в повреда. Според информацията има повреда на захранващ тръбопровод на ул. " Поручик Въльо Стефанов ", което още веднъж води до безводие в целия регион, в това число по бул. " Ал. Стамболийски ", ул. " Димитър Талев " и " Асен Христофоров ". Днес са избрани часове за ремонт от 9 до 18 часа. 

Пловдивчани обаче са извънредно недоволни, че никой не е обезпечил водоноски в региона. 

" Кварталът ни е извънредно претъпкан. Започна новата образователна година и ни оставиха без вода.  Безобразие е, че поради неналичието на вода от повече от 24 часа, никой не се ангажира да обезпечи живущите с водоноски. Как децата да отидат на учебно заведение. Има и толкоз хора с дребни деца в домовете си ", разяснява Славка Райнова пред TrafficNews. Тя е една от хилядите пострадали от създалата се обстановка. 

Към момента няма информация дали до 18 часа довечера, повредата ще бъде остранена. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР