Вече почти не се среща нов автомобил при който Apple

...
Вече почти не се среща нов автомобил при който Apple
Коментари Харесай

Приложение в колата показва свободните места за паркиране

Вече съвсем не се среща нов автомобил при който Apple CarPlay и Android Auto да не са включени базово или като спомагателни екстри. След като от Apple оповестиха, че дават благоприятни условия на разработчици да приспособят или създадат нови приложения за тяхната система, не щеш ли едно забавно решение за паркинг към този момент е налично при „ ябълковите “ устройства.

EasyPark е едно от водещите международни приложения за елементарно намиране на платени и безвъзмездни паркинги, зарядни станции за коли, а отличителната му функционалност е в това, че демонстрира къде тъкмо има свободни места. Функцията работи в над 2200 града в 20 страни, като България за жалост не попада измежду тях или най-малко за в този момент.

Страните в които приложението работи и е много известно са Швеция, Германия, Дания, Словения, Финландия, Франция, Нидерландия, Испания, Белгия, Италия, Австрия, Швейцария и даже Черна Гора и Сърбия, което ни навежда на мисълта, че напълно скоро може да чакаме България също да се появи в листата. Дали това ще се случи, следва да разберем със идващите ъпдейти, а дотогава приложението би ни било потребно единствено при излизане в Европа.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР