Вече от няколко сезона роклите навлизат в зимния гардероб –

...
Вече от няколко сезона роклите навлизат в зимния гардероб –
Коментари Харесай

Роклите на есен-зима 2009-2010

Вече от няколко сезона роклите навлизат в зимния дрешник – изначало страхливо, предходната есен все по-настойчиво, а тази дефинитивно го завладяват. За разлика от множеството хрумвания на международните дизайнери, които не оказват изключително въздействие на ежедневното ни облекло, зимната рокля бързо набра известност измежду всички дами.

Причината – тя е топла и комфортна, само че и извънредно стилна. С една дума, идеалното облекло за работа, разходки и среща с другари, в което можете да се чувствате удобно през целия ден, само че и в това време да бъдете женствена.

Материите и цветовете на роклите са в цялостен унисон с хладното време – вълна, плетиво, компактен памук обагрени в сиво, черно, масленозелено, виненочервено, охра и цвят коняк. Туидът също е настоящ десен.

Колкото до кройките те са по едно и също време небрежни и елегантни. Някои модели акцентират талията и са с дължина до коляното. Много женствени и елегантни са разновидностите пристегнати под гърдите с колан или сатенена панделка.

Други са с по-свободна кройка като роклята-пуловер. Тя е изключително практична, тъй като може да се съчетае с чеп, компактен чорапогащник и даже джинси. Също по този начин скрива някои дефекти на фигурата, като коремчето да вземем за пример. Изобщо зимната рокля стои еднообразно добре както нежните дами, по този начин и на тези с по-женствени форми.

Голямо многообразие има и при дизайна на ръкава и деколтето. Роклите могат да бъдат напълно без ръкав, като по този начин идеално се комбинират с елегантна риза, да бъдат с ръкав до лакътя, кимоно или с изящен буфан. Деколтето е завършено с уютно поло, шал яка, столче или замятане.

Топлите рокли се съчетават идеално с най-удобните облекла за сезона – палта, високи ботуши и боти, а също по този начин и с настоящите плетени гети, кожени наметки и перелини.

Разгледайте в албума, някои от най-актуалните модели за този сезон

Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР