Вече няколко дни клипчета от скорошно участие на Петра са

...
Вече няколко дни клипчета от скорошно участие на Петра са
Коментари Харесай

Петра възражда кариерата си на 60

Вече няколко дни клипчета от скорошно присъединяване на Петра са шлагер в обществените мрежи, задминавайки по интерес дори тези на настоящите имена в попфолка. Пред претъпкано заведение Хищната хиена, която чества 60-тия си празник на 8 октомври, изпя онлайн най-големите си шлагери и поклаща охолно тяло.

„ Туй се споделя спекулация - ще те любя, батко! Ще те любя във килера с бабиното сладко! ”, извива глас хасковлийката, а феновете й пеят дружно с нея шлагера „ Бабиното сладко ”. От фрагментите е видно още, че макар годините, Петра не бяга от стила си. Продължава да натъртва на блясъка, секси кройките и леопардовия десен, който си е нейна запазена марка още от края на 90-те, когато изпя емблематичната си ария „ Хищна хиена ”.

„ Виждам, че тук, в България, са на мода доста слаби девойки, към този момент с цената на всичко, с цел да се стопят, да станат по 30 кг, което за мен е неестествено, тъй като една певица работи освен с гласа и харизма си ”, показа Петра при скорошна медийна изява, като добави, че единствено тук усещала хейт във връзка с килограмите.

В последно време Петя Атанасова, както е рожденото й име, се завърна в медийното пространство , а около клубното й присъединяване, към което имаше забележителен интерес, се заприказва, че възнамерява да възроди музикалната си кариера. Петра дълги години живееше в Кипър, където развиваше с мъжа си бузуки заведение и ресторант. Тъй като брачният партньор й Димитрис е прогресивен предприемач и предусеща какво би трябвало да се направи, преди време затворили обектите, както певицата изясни, и подхванали внос-износ на българска стока. Разпространили родното сирене из цялостен Кипър, както и други артикули. В един миг мъжът й, който й е озвучител и управител за Гърция и Кипър, споделил: „ Стига сме работили ”, и предложил да си гледат кефа. За Петра той е обвързван, несъмнено с музиката, както и с рисуването.

Певицата е надарена художничка и твори от години, като картините й също постоянно са предизвиквали интерес. Петра има три брака, два развода, две дъщери, които към този момент са фамилни, и общо четири внучета. Само че думата „ баба ” за тях е табу.
Заради Стефка Берова отпътувала за Кипър
„ Аз може би в никакъв случай нямаше да отпътува за Кипър, в случай че не беше Стефка Берова. Тя ми сподели: „ Мойто момиче, в случай че не искаш след 20 години да си с двама дърти любовника, на които да им наливаш по една дребна ракия у вас, и да им режеш по една дребна салатка с твоята заплата, заминавай ”, казвала е Петра за мотивацията си да се реалокира в Кипър, където живее от 20 години. Иначе повода, несъмнено, е любовта.

В Кипър певицата пристигнала с малко багаж, тъй като не знаела, че ще се мести там. Първоначално с мъжа й тръгнали за Гърция, с цел да гостуват на родителите му за 3 дни. Затова Петра си взела единствено къси гащи, потник и паспорта. От Гърция с Димитрис, с който тогава още нямали брак, непринудено решили да заживят в Кипър. Петра се съгласила. Нямало по какъв начин, тъй като няколко дни по-рано певицата приела предлагането му за брак. „ Така се завъртяха нещата, че на мен ми се сподели: „ Ето ти бузуки, ето ти ресторант, започвай, пей ”, по този начин потегли и не мога да изоставя толкоз народ като личен състав ”, показа Петра.

Георги Илиев й дава 300 бона бакшиш и три златни пръстена

Петра получила най-внушителният бакшиш в кариерата си от починалия Георги Илиев. Босът на ВИС-2 й дал 300 000 лв. и три златни пръстена, с цел да извърши няколко песни на откриването на офис на компанията му в Свиленград. „ Той доста харесваше гласа ми ”, казвала е Петра, като е допълвала, че до момента в който пеела, Георги Илиев държал коленете й.

„ Много сътрудници музиканти желаеха да работят с мен, тъй като се славех като певицата, която прави най-вече парса ”, хвалила се е Петра. Случвало се е, признавала е още тя, да се прибира от присъединяване с куфар, цялостен с пари. Къпела се, разпръсквала ги пачките на леглото, хвърляла се от горната страна им, завивала се с тях и по този начин спяла.

През 90-те Петра пяла и пред други знакови лица от родния ъндръграунд, както и пред политици. Никога обаче не е допускала да се прекрачи границата на професионалните й връзки с тях. Петра умеела да поддържа отдалеченост. Към всички се обръщала с вежливото „ господине ” и отклонявала всевъзможни оферти за доближаване. Все отново имала много такива, само че нямало по какъв начин да разкрие от кои мъже, защото през днешния ден те са много известни и прекомерно богати, с цел да им каже имената.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР