вече не са потенциален коалиционен партньор. За връщането на хартиената

...
вече не са потенциален коалиционен партньор. За връщането на хартиената
Коментари Харесай

Асен Василев: БСП вече не са потенциален коалиционен партньор за нас

към този момент не са евентуален съдружен сътрудник. За връщането на хартиената бюлетина имаме надълбоко противоречие е тях. По този метод ще се върне статуквото. Това е ключът за преодоляване на локалните избори. Всеки, който го желае няма по какъв начин да е наш сътрудник. Това съобщи съпредседателят на „ “ (ПП) в предаването „ Още от деня “по Българска национална телевизия.

„ Започнали сме диалози с „ Демократична България “. Смятаме, че освен с тях, а и с локални претенденти за кметове, които не са забъркани с корупция, може да се явим дружно “, разясни той.

„ ГЕРБ, " Възраждане " и Движение за права и свободи имат дружно 130 депутати. Това е ясно болшинство. Математическите сметки оказват, че няма по какъв начин да се излъчи кабинет без тяхната поддръжка. Ще предложим управническа стратегия и кабинет, само че няма по какъв начин да търсим поддръжка от ГЕРБ. От търсим поддръжка по политики, само че за кабинет няма по какъв начин да има диалози, в случай че се одобри хартиената бюлетина в този тип. Ние сме предвидим сътрудник “, изясни Василев.

По мотив разликите в ПГ на Политическа партия по някои гласувания в Народно събрание, съобщи: „ В 80-90% от гласуванията на Политическа партия има разнообразни гласувания и това е обикновено. Принципът за съблюдаване на заричане, го съблюдаваме. Всеки един от Политическа партия обаче няма да наруши обещанието си да не подкрепим ГЕРБ “, увери той.

„ ГЕРБ обявиха, че поддържат всички наши политики, само че показаха безпокойство, че дефицитът ще надскочи 3%. Ние им показахме с планове, че бюджетния недостиг може да е 2,6%, с цел да не се нарушава фискалната политика, само че и да се случат всички политики “, увери някогашният финансов министър. Той добави, че всички черни сюжети не са се осъществили.

Служебният финансов министър нарушава закона сега като не внася проектобюджет. Мотивът е, че по този начин се залагат политики. Това, което е импортирано сега замразява минималната работна заплата, сподели още Василев.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР