Вече над четири часа лидерите на Обединени патриоти - Красимир

...
Вече над четири часа лидерите на Обединени патриоти - Красимир
Коментари Харесай

Сидеров: Аз съм прост депутат, Борисов ще избере вицепремиер

Вече над четири часа водачите на " Обединени патриоти " - Красимир Каракачанов, Волен Сидеров и Валери Симеонов заседават в постройката на Министерски съвет.

Рано сутринта те имаха съдружен съвет при премиера Бойко Борисов.

Очаква се Симеонов дружно с сътрудниците си Каракачанов и Сидеров да вземат решение кой ще наследи поста на вицепремиер от квотата на НФСБ. Припомняме ви, че в петък вечерта Валери Симеонов разгласи на ексклузивен брифинг, че се отдръпва от този пост, написа Novini.bg. В Министерски съвет са и депутати от НФСБ.

Към момента се спрягат няколко имена за поста вицепремиер. Сред тях са Християн Митев, народен представител от НФСБ и Марияна Николова, шефка на кабинета на Симеонов.

" Попитайте премиера Бойко Борисов кой ще замести Валери Симеонов. Борисов ще избере новия вицепремиер ". Това съобщи водачът на " Атака " и ръководител на парламентарната група на Оперативна програма Волен Сидеров, който си потегли от Министерски съвет след срещата с Валери Симеонов и Красимир Каракачанов.

" Коалицията е постоянна, изчистихме всички проблеми. Оставаме във властта. Всичко е наред сред нас ", сподели още той.

" Няма какво особено да ви кажа, въпреки всичко аз съм един елементарен депутат ", приключи Волен Сидеров.

Към момента към момента няма изясненост дали са завършили диалозите сред другите двама съдружни сътрудници - Валери Симеонов и Красимир Каракачанов, и дали някой от тях ще направи изявлениe. Голяма част от депутатите от НФСБ също напуснаха постройката на Министерски съвет.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР