Вече наблюдаваме тенденцията транспортни фирми да се регистрират в чужбина,

...
Вече наблюдаваме тенденцията транспортни фирми да се регистрират в чужбина,
Коментари Харесай

Росен Желязков: Подготвяме иск до Съда в Люксембург, ако бъде приет пакета Мобилност в този вид

Вече следим наклонността транспортни компании да се записват в чужбина, поради измененията в пакета "Мобилност ", от което страната ни да губи. Гледането на пакет "Мобилност " в пленарна зала е планувано за 8 юли. Тогава ще бъдат гледани и спомагателните оферти за промени. Ако бъде признат в актуалният си тип, ще търсим съидейници за воденето на дело в Съда в Люксембург. Това съобщи министърът на превоза Росен Желязков  Росен Желязков Росен Желязков е роден на 5 април 1968 година Той е магистър по право от Софийския университет „ Свети след съвещание на транспортната комисия в Народното събрание, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Той разясни, че на 8 юли Законът ще бъде гледан в зала, по-късно в края на месеца - 8 август, измененията ще бъдат оповестени в формалния вестник на Европейски Съюз, след което имаме два месеца за завеждането на желае в Люксембург, а искът може да бъде групов. По отношение връщане на транспортното средство има 18-месечен временен интервал, акцентира транспортният министър.

Транспортната комисия в Екологичен потенциал отхвърли българските ремонти в пакета "Мобилност "

„ Тоест до началото на 2023 година Същото и във връзка с командироването на водачите. В този интервал комисията ще извърши нужния разбор и оценка на въздействието дали връщането не е в нарушаване на различен европейски закон. Тоест двата процеса са паралелни и не биха нанесли такава непоправима вреда на превозвачите “, счита Росен Желязков  Росен Желязков Росен Желязков е роден на 5 април 1968 година Той е магистър по право от Софийския университет „ Свети.

„ Предимство е, че контролът ще се реализира от националните органи в предприятията. Това е наш народен ангажимент, а вие знаете каква е нашата позиция “, сподели той. Министърът разяснява и намаляването на периодите за прелицензирането на превозвачите.

"Работим съществено с Информационно обслужване по даването на електронно-административна услуга. Сроковете тогава ще са в границите на няколко дни. Поетият ангажимент, го изпълняваме. Тази услуга цели с изключение на понижаване на административната тежест и намаляването на корупционния капацитет. Не сме трансформирали визията си, че всички би трябвало да бъдат регистрирани по Данък добавена стойност. По отношение на коланите за избрана категория транспортни средства, работим по смяната на закона, тъй че той да е съответен на транспортното средство “, съобщи министърът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР