Вече изцяло сме на лятна вълна. Някои майки се плашат

...
Вече изцяло сме на лятна вълна. Някои майки се плашат
Коментари Харесай

Животът с деца на къмпинг – какво да очакваме?

Вече напълно сме на лятна вълна. Някои майки се плашат да вървят с дечицата си на отмора, защото…каква отмора е това?! Тоест, избират да ги оставят на бабите и да си отдъхнат за седмица. Други, пък, обожават да споделят почивката с децата за цяло лято, а когато са повече от едно – купонът е обезпечен.

Да надникнем в живота на морето, и по-специално на караваната на една майка с три деца, с цел да се убедите какъв брой е крепко и радостно!
Връщане към корените
Разбира се, в днешно време караваните дават много първокласен и комфортен метод на живот, спрямо къмпинга „ едно време “. Но нормално множеството хора, които го практикуват и до ден сегашен, са израснали точно с такива лета, по този начин, че може да се каже, че се предава наследствено.

 r iStock
Не се тормозете!
Не се опасявайте да взимате бебето си с вас на море, в случай че желаете да отидете. Не забравяйте, че и на морето се раждат и се отглеждат деца, тъй че в случай че възрастта му е единственото нещо, което ви стопира – не се тревожете. Просто ще би трябвало да носите много повече неща.

 r iStock
Играта на децата
На къмпинг на морето, игрите започват още със ставането и са безусловно неограничени. Така че въобще не би трябвало да се притеснявате дали ще съумеят да се изморят и да спят напоително и крепко както на обяд, по този начин и нощем.

 r iStock
Трудът сплотява
Обикновено обществото на къмпинга е много заедно и когато има нещо за строене или за коригиране – всеки оказва помощ. Включително и децата. По този метод те се учат на труд и на това да оказват помощ на другите и си построяват потребни битови привички и дисциплинираност.

 r iStock
Учим се един от различен
Когато сме доста хора дружно на море, няма по какъв начин да не бъдем задружни – всеки си върви на посетители с всеки, децата играят едно с друго, има всевъзможни типажи на всевъзможни възрасти и това неизбежно те прави много по-толерантен – възрастните почитат децата, децата почитат възрастните, както самите деца на разнообразни възрасти се почитат едно друго.

Ако към момента не сме ви предиздвикали да запалите с децата към морето, изгледайте последното видео от канала на Mamma mia във Vbox7 .
Тема на месеца в Edna.bg Знам какво НЕ направи предишното лято Юли  Внимание: Не спри с влажен бански дълго време! Тема на месеца Внимание: Не спри с влажен бански дълго време!  11 здравословни храни, които ни оказват помощ да се сдобием с загар по-лесно Тема на месеца 11 здравословни храни, които ни оказват помощ да се сдобием с загар по-лесно  9 летни визии, които би трябвало да изпробваш това лято! Тема на месеца 9 летни визии, които би трябвало да изпробваш това лято! Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР