Вече има първи конкурент за поста председател на ДСБ на

...
Вече има първи конкурент за поста председател на ДСБ на
Коментари Харесай

Ясен е първият претендент за поста на Атанас Атанасов начело на ДСБ

Вече има първи съперник за поста ръководител на ДСБ на сегашния водач. Дългогодишният ръководител на партията за регион Лозенец Елена Спасова разгласи с обява във Фейсбук, че ще се кандидатира за поста. Така тя е първият публично разгласен кандидат, който ще се изправи против Атанасов. Очаква се националното заседание на партията, на което ще се избере нов водач да се организира през идната година.

" Знам по какъв начин би трябвало да наподобява тази партия и знам по какъв начин би трябвало да се ръководи. Не, не желая да съм народен представител. Знам какво не би трябвало и кое би трябвало. Знам, че е жалко да нямаш храброст да свикаш заседание и да, аз ще го привиквам постоянно ", написа Спасова, визирайки отлагането на изборите в партията за идната година от водача Атанасов.
И Атанас Атанасов хвърли оставка след изборите
Резултатът ни на тези избори е слаб, за което поемам персоналната си отговорност. Това написа във Фейсбук ръководителят на ДСБ и съпредседа...

ДСБ е част от обединението, която е в договарянията за ново съдружно ръководство с мандата на " Продължаваме промяната ", които текат след изборите. Атанасов е и съпредседател на групировката. В парламентарната й група в новия парламент, от ДСБ влизат седем представители. Засега не е ясно дали от партията ще имат и директна номинация за министър или други позиции в бъдещото ръководство или ще бъдат показани през обединението.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР