Вече има арестуван за убийството на българката Анелия Димова. Това

...
Вече има арестуван за убийството на българката Анелия Димова. Това
Коментари Харесай

Извънредни новини около убийството на Анелия Димова

Вече има задържан за убийството на българката Анелия Димова. Това оповестяват италиански медии, базирайки се на управляващите.

Униформените са закопчали 32-годишния Андреа Ренда, който е разследван за зверството, осъществено на 30 август.

БЛИЦ напомня, че съгласно италианските медии, повода за убийството, осъществено в Белведере Маритима, до Козенца, е обир.

Припомняме, че нашенката бе открита обезобразена. Тя е била с разрушен череп и с забрадка върху лицето, която била прикрепена с тиксо. На камери от региона, работили в нощта на убийството, се вижда обвиненият, който влиза в жилището на жертвата, държеейки алкохол в ръката си.

БЛИЦ напомня, че.
Тя живеела непрекъснато в Белведере Маритимо от март тази година, като с цел да се устоя практикувала разнообразни занаяти, прекомерно евентуално и най-древния.

Както твърди изданието „ Кориере каузи Калабрия “, сънародничката ни е била открита от карабинерите в градчето след анонимно позвъняване на техния дежурен телефон.

Разследването се координира от прокурора Пиер Паоло Бруни от трибунала на близкия град Паола, а отпред на следователския екип е капитан Андреа Масари от локалната казарма на Корпуса на военизираната полиция.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР