Вече едва ли има човек, използващ интернет, който да не

...
Вече едва ли има човек, използващ интернет, който да не
Коментари Харесай

Когато майката подръжава на снахата

Вече надали има човек, употребяващ интернет, който да не е попадал на клипче на някой влогър или инфлуенсър. Създаването на подобен вид наличие в мрежата се трансформира в доста добре платена работа.
 Виталий Здоровецкий, Кинси Волански, Шампионска лига и за какво полугола жена нахлу на терена
Коя беше полуголата жена на финала на Шампионска лига

Безплатната реклама прави работа

Един от хората, които знаят това най-добре, е Виталий Здоровецкий . През годините той е правил какви ли не клипчета, с цел да добие известност. Последното му начинание е уеб сайтът Vitaly Uncensored. За да влезем обаче би трябвало да имаме навършени 18 години (или да става със знанието на родителите) и да платим месечен абонамент.

В подмяна на парите ни ще получим нецензурирани клипчета на пранкове и обществени опити, в който плътта доминира. Получава му се сносно, тъй като има над 32 милиона платени консуматори.
 Кинси Волански, Виталий Здоровецкий и резултатът от полуголото ѝ навлизане
Какво се случи с полуголия модел от финала на Шампионска лига

Животът на Кинси Волански не може да бъде по-добър

Но малко реклама в никакъв случай не е непотребна. Ето за какво на финала на Шампионската лига през месец юни, приятелката на Виталий, Кинси Волански , нахлу на терена. Тя беше облечена в изрязано боди (или пък е бански, не сме сигурни), на което беше изписано името на уеб страницата.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Elena Z. на Юли 14, 2019 в 10:20 PDT

Покрай тази демонстрация се подвигна се много звук, само че всичко отшумя бързо, както нормално се случва. Елена Здоровецкий , майката на Виталий, обаче се погрижи още веднъж да притегли вниманието. Тя последва " светлия образец " на бъдещата си снаха и се опита да нахлуе на терена по време на финала на международното състезание по крикет сред Англия и Нова Зеландия.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Vitaly (@vitalyzdtv) на Юли 14, 2019 в 4:04 PDT

" Тоалетът " на Елена беше сходен на този на Кинси Волански, само че бодито ѝ не беше толкоз изрязано. Отпред пък още веднъж беше изписано името на уеб страницата. За нейно страдание стюардите я спипаха преди да навлезе на игрището. Като горделив наследник Виталий побърза да се похвали с това в обществените мрежи. Според него поради подвига си майка му е легенда.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР