Вече е ясно защо Глория (47) реши да приеме приятеля

...
Вече е ясно защо Глория (47) реши да приеме приятеля
Коментари Харесай

Глория ще става баба

Вече е ясно за какво Глория (47) реши да одобри приятеля на щерка си Симона (24) като член на фамилията, откакто в началото посрещна младия красавец с хладно равнодушие. Новината, е че Глория скоро ще става баба!

Симона и Дани са дружно от пролетта на тази година. Двамата прекараха първият „ локдаун “ през април консумирайки любовта си, а през лятото Симона бе неразделно до Даниел, който работеше като сервитьор в Слънчев бряг.

Източник непосредствен до младата двойка удостовери пред Lifеonline, че Симона в действителност е заченала от обичания и скоро при започване на 2021 година ще направи майка си – баба.

Това се вижда и от последните изяви пред ТВ камерите на Симона Загорова. Тя несъмнено се е разхубавила и е качила килограми. Изглежда по-женствена от всеки път и несъмнено доста щастлива.

По първична информация Даниел Милушев е работил в органите на реда, само че през лятото, той бе зарязал униформата и стартира работа в известно заведение в Слънчев Бряг. За новата обич на Симона се разчу през март, само че от кой момент тъкмо датират връзките й с Дани не е ясно. След като стана прочут като евентуален шурей на поп фолк примата, Даниел Милушев изтри Facebook профила си и заключи акаунта си в Инстаграм.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР