Вече е ясно кой ще новият треньор на национален отбор

...
Вече е ясно кой ще новият треньор на национален отбор
Коментари Харесай

Решено! Ето го новият треньор на Бразилия

Вече е ясно кой ще новият треньор на народен тим номер едно в историята на футбола - Бразилия.

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти кара последния си сезон в клуба. От юни идната година той ще застане отпред на петкратния международен шампион Бразилия. Новината удостовери публично президентът на бразилската федерация Едналдо Родригес. 
-->
“Анчелоти ще е отпред на тима за Копа Америка 2024. Неговият контракт ще е до Световното състезание през 2026 година ”, обяви Родригес.

До встъпването на Анчелоти в служба, краткотраен селекционер на “селесао ” ще е Фернандо Динис, който ще продължи да води и клубния си тим Флуминензе.

„ Динис е индивидът и той ще води Флуминензе и националния тим през това време. За нас, като треньор на бразилския тим, той не е краткотраен ментор. Фернандо има 12-месечен контракт. След това ще пристигна Анчелоти, който ще дойде за Копа Америка ", акцентира Едналдо Родригес.

64-годишият Анчелоти се завърна в Реал Мадрид през 2021 година, заемайки мястото на Зинедин Зидан. Италианецът съумя да завоюва Шампионската лига, Световното клубно състезание, купата в Ла Лига, Купата на краля и Суперкупата на Испания.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР