Вече е излята третата плоча на Филиала на Драматичния театър

...
Вече е излята третата плоча на Филиала на Драматичния театър
Коментари Харесай

Разясниха докъде е стигнал ремонта Филиала на Драматичния театър във Варна

Вече е излята третата плоча на Филиала на Драматичния спектакъл " Стоян Бъчваров " от общо четири. Сградата се ремонтира по план по Оперативна стратегия " Региони в напредък ".

Предстои да бъде направена армировка за отвесните колони за последната плоча. След като бъде излята, покривът на постройката ще бъде отворен, с цел да се вкара специфичен казан, който е с отоплителна мощ 320-500 kW, изясни Ивелина Тодорова, началник на плана. Тя добави, че са поръчани модулите на въртящата се сцена и се чака доставката им от изпълнителя. Разглеждат се разнообразни разновидности за горната театрална машинизация и след утвърждение, ще бъдат поръчани надлежно ръчни и електромеханични чиги, устройства за основната и за страничните пердета.

Напредват дейностите и във връзка с помещението, където е сцената: цялата носеща структура на тавана е приключена, следва да се слагат противопожарен гипсокартон и декоративните окачени тавани. В момента се инсталира ел. инсталацията, сподели още Ивелина Тодорова.

Част ВиК е приключена в цялата постройка, остава да се инсталират крайните детайли. Работи се по част „ Отопление, вентилация и климатизация “. По част " Електрическа " са окабелени пространствата на административната част, някогашната камерна сцена, която ще бъде превърната в репетиционна балетна зала, както и пространствата на долния етаж. Предстои окабеляването на подземните пространства. Изпълнителите от „ БГ Ленд Ко “ АД, водеща компания в консорциума, който извършва обекта, са дали уверения, че работата ще бъде ускорена, уточни още ръководителят на плана.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР