Вече е факт 50-ото издание на прочутия календар на Pirelli.

...
Вече е факт 50-ото издание на прочутия календар на Pirelli.
Коментари Харесай

Наоми Кембъл става част от легендарния календар на Pirelli

Вече е реалност 50-ото издание на фамозния календар на Pirelli. Което още веднъж се отличава с помпозност, както и с редицата известни лица, подготвени да " заблестят " на страниците му.
 Pirelli, Брайън Адамс и разкриването на календара за 2022 година
Брайън Адамс застава зад обектива за календара на Pirelli

Музиката господства

Проектът, който всекидневно се приготвя в продължение на месеци, в този момент бе управителен от 28-годишния ганаец Принс Гяси - първият африкански фотограф в дългата и именита история на календара.

Начело с Идрис Елба, Анджела Басет и Наоми Кембъл, както и със забележителното включване на Отумфуо Осей Туту II, крал на ганайския народ асанте, тазгодишното издание се откроява със смела цветна палитра.

Гяси, който е и един от най-младите фотографи, получили опцията да работят с Pirelli, показа в неотдавнашно изявление за CNN, че към момента се усеща като дете по душа. Затова има една непорочност и шеговитост, която се усеща във фотографиите му.

Все отново Гяси прецизира, че на снимачната площадка е много настоятелен. " Аз съм актьор, който знае какво желае през цялото време. Декорите, сцените, костюмите - всичко се възнамерява месеци наред. А хората от фотосите ми са същински герои. И знаят, че сега, в който стъпят на снимачната площадка, ще вършат това, което им кажа. "

Ганаецът, който стартира кариерата си на фотограф на 16-годишна възраст с един iPhone в ръка по улиците на столицата Акра, претърпява същински напредък през последните години, създавайки фешън акции за Puma и Balmain, а негови произведения украсяват страниците на Vanity Fair и GQ.

Темата на календара на Pirelli - " Безвремие " - е възприета безусловно на някои места: Наоми Кембъл стои пред великански часовник в жанр Салвадор Дали. Гяси и преди е казвал, че желае публиката му да се пита дали вижда картина или фотография. " Има тънка граница сред сюрреализма и действителността ", споделя той.

Гяси към този момент е минал много път с дръзката си снимка и неудържимия си хъс. Но запитан какъв съвет би дал на по-младото си аз, той е безапелационен: " Бих си споделил да бъда по-търпелив, да вдишвам по-спокойно. И да съм по-уверен в нещата, които върша. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР