Вече доста време живеем в пандемията от коронавирус. Въпреки ваксините

...
Вече доста време живеем в пандемията от коронавирус. Въпреки ваксините
Коментари Харесай

Признаци, че вече сте изкарали COVID-19

 Вече много време живеем в пандемията от ковид. Въпреки имунизациите и огромният брой хора, които са прекарали болестта, към момента тази болест въздейства на живота ни.

Въпреки защитните ограничения, които взимаме обаче, няма по какъв начин да разберем, дали в даден миг нямаме среща с вируса. А в случай че към този момент сме имали такава?

Доктор Сергей Грошев има вяра, че човек елементарно може да обърка настинката с ковид. Той уточни четири признака, че сте прекарали ковид. Това важи изключително за тези, които са претърпели леко заболяване.

В същото време, съгласно лекаря, някои признаци на болестта се резервират дълго време даже след възобновяване и от тях е допустимо да се разбере, че човек е прекарал болестта.

Ако обонянието на човек е нарушено, има уязвимост заради непрекъсната хипоксия, която се предизвиква от увреждане на белите дробове, както и кашлица и зной, тогава несъмнено можем да приказваме за ковид.

Грошев също добави, че тези признаци ще се запазят при разнообразни пациенти за друг интервал от време. Това зависи от степента на засягане на белодробната тъкан от болестта: колкото по-голяма е лезията, толкоз по-дълго кашлицата и задух ще ви измъчват.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР