Вече добре знаем, че една от основните причини инфлуенсърите да

...
Вече добре знаем, че една от основните причини инфлуенсърите да
Коментари Харесай

Инфлуенсърката, която печели милиони, а рекламира за секунди

Вече добре знаем, че една от главните аргументи инфлуенсърите да са толкоз сполучливи е тъй като са построили близка връзка с почитателите си и са спечелили доверието им.
 Когато си сполучлив инфлуенсър, само че църквата те преследва поради разголени фотоси
Когато си сполучлив инфлуенсър, само че църквата те преследва поради разголени фотоси

Модерните специалности против старите разбирания

Това важи изключително за случаите, в които хората се доверяват на инфлуенсърите, когато те популяризират даден артикул или марка. Обикновено се отделят цели постове, сторита или елементи от видеа за въпросната реклама, само че и в Китай. Не и Женг Шиангшианг. 

От NextShark разбираме, че стриймърката, която има над 530 милиона почитатели в китайската обществена мрежа Douyin   съумява да продава артикули с невиждани темпове, рекламирайки ги за секунди.

Женг има много необикновена тактичност за рекламирането на артикули и артикули. В своите видеа тя като на конвейер показва за секунди, а от време на време и за елементи от секундата, дадена дреха или апарат и продължава към идната.

Тактика, която може и да не наподобява като добра, само че в действителност е ужасно печеливша, От Sixth Tone твърдят, че единствено за седмица Женг е съумяла да продаде над 10 милиона продукта, което е генерирало облаги в размер на 100 милиона юана. Или над 13 милиона $.

Интересното е, че китайка популяризира най-вече евтини артикули и облекла, които варират от три до 10 $. Именно поради забавния си метод на рекламиране Женг доби огромна известност и в останалите обществените мрежи.
 Момичето, което се отхвърли от фамилията си, с цел да печели милиони в OnlyFans
Момичето, което се отхвърли от фамилията си, с цел да печели милиони в OnlyFans

Съвременни специалности

От Douyin обаче са въвели нови правила, които са в прорез с дейностите на инфлуенсърката. Според тях, нито един стриймър няма право да популяризира каквото и да било, без да даде информация за продукта. При нарушение следва санкция и вероятно закриване на акаунта.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР