Вече близо три месеца клиентите на Kaufland България в морската

...
Вече близо три месеца клиентите на Kaufland България в морската
Коментари Харесай

Kaufland повишава достъпността на децата до куклен театър

Вече близо три месеца клиентите на Kaufland България в морската столица имат достъп до най-хубавото от творчеството на Държавен куклен спектакъл - Варна. В резултат на колаборацията сред най-големия ритейлър и културната институция стотици деца се допряха до приказния свят на куклите. Съвместната самодейност ще продължи с крайна режисура „ Трите феи " тази неделя, 26.03 от 11 часа, в хипермаркета на компанията в квартал Трошево. Кампанията е част от развиването на One-stop-shopping концепцията на ритейлъра, посредством която магазините на веригата последователно се трансформират в търговски центрове.

" На 21 март честваме Световния ден на кукления спектакъл. Поклон и овации към всички създатели, които осмислят и разпространяват очарованието на кукленото изкуство, помагайки ни да намерим детето у себе си и учейки нашата най-малка аудитория на скъпи добродетели! Стартирахме партньорството си с ДКТ-Варна при започване на тази година и за този интервал отчетохме голям интерес от страна на децата и техните родители. Щастливи сме, че дружно с актьорите успяхме да превърнем неделното извършване на покупки при нас в още по-приятно и пълноценно преживяване за цялото семейство ", разяснява Кремена Георгиева, управител „ Корпоративни връзки и CSR " на Kaufland България.

Съвместната работа с театралната институция е следващото значимо партньорство, което Kaufland Бъглария развива с мисъл за децата и подрастващите. За своите старания в интерес на детското богатство през миналата година най-голямата комерсиална верига у нас получи и документ „ Компания - другар на детето " от най-голямата мрежа от организации, отдадени на децата - Национална мрежа за децата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР