Вече бившият старши треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев направи изключително

...
Вече бившият старши треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев направи изключително
Коментари Харесай

Емоционално изказване на Георги Дерменджиев на раздяла с Лудогорец

Вече някогашният старши треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев направи извънредно прочувствено изявление пред Sportal.bg. Опитният експерт благодари на всички в клуба и пожела на разградчани и техните почитатели доста позитивни и незабравими страсти.

" Разговарях с управлението и моята оставка беше призната. За да няма спекулации, убеждавам всички, че диалогът мина изцяло правилно и в другарски звук. В Лудогорец прекарах седем от най-успешните години в треньорската си кариера. Работих с доста положителни футболисти и изключителни ръководители като Александър Александров, Ангел Петричев, Методи Томанов и Георги Караманджуков. Щастлив съм, че бях част от тази незабравима страст, наречена Лудогорец ", съобщи на изпроводяк Дерменджиев.

" Работех почтено и безрезервно за развиването и построяването на един мощен клуб, какъвто в този момент е Лудогорец. Вярвам, че в България може да има клуб от средноевропейско равнище, какъвто в този миг е нашият отбор. Благодаря за доверието на Кирил и Георги Домусчиеви и поддръжката на Александър Александров, Методи Томанов, Георги Караманджуков и Ангел Петричев ", добави още пред Sportal.bg някогашният ментор на " орлите "

" Благодаря и на почитателите за безграничната поддръжка персонално към мен и тима. Пожелавам на нашите последователи още доста позитивни и незабравими страсти. Нека имат вяра в Лудогорец и да го поддържат ", приключи Дерменджиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР