Вече бившият министър на вътрешните работи за довиждане се опита

...
Вече бившият министър на вътрешните работи за довиждане се опита
Коментари Харесай

Терзийски за Рашков: Приписа си постижение в МВР, за което беше против

" Вече някогашният министър на вътрешните работи за " сбогом " се опита да си припише достижение, за което освен няма никаква заслуга, само че даже бе срещу - дружно с подкрепящото го болшинство. А точно - повишението на възнагражденията на чиновниците в Министерство на вътрешните работи с близо 20% при актуализацията на Държавния бюджет.

Такива средства освен не бяха планувани в плана, импортиран от Министерски съвет, само че даже и при гласуването в бюджетната комисия на Народното събрание, в която аргументирах нашето предложение, представителите на ръководещата коалиция бяха " срещу " с 11 гласа - стенограмите са обществено налични на уеб страницата на Парламента ”. Това написа във Facebook профила си някогашният министър на Министерство на вътрешните работи Христо Терзийски.

„ Заплатите на служителите на реда бяха нараснали по предложение на опозицията и с гласовете на опозицията и някогашните съдружни сътрудници на ръководещите. Достойното заплащане на чиновниците на Министерство на вътрешните работи бе идея, зад която стоим още от първия ден на 47 Народно заседание и съм задоволен, че тя бе сполучливо осъществена.

Затова, когато някой се пробва да прокара една неистина в общественото пространство - даже и тя да му е за последно, се усещам задължен да отвръщам. Истината ще ни направи свободни! ”, добави той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР