Вече бившият любим на Емили Ратайковски, Себастиан, живее с надеждата,

...
Вече бившият любим на Емили Ратайковски, Себастиан, живее с надеждата,
Коментари Харесай

Ужасно закъсня: Неверният мъж на Емили Ратайковски е на колене, умолява я за втори шанс

Вече някогашният обичан на Емили Ратайковски, Себастиан, живее с вярата, че тя ще му даде втори късмет. За разлъка сред моделката и бащата на детето ѝ се заприказва преди седмица, като съгласно слуховете, решението е било взето от хубавицата, а повода за него били многочислените изневери от страна на половинката ѝ.

Според информация, оповестена в английския таблоид "Дейли Мейл ", 31-годишната Емили възнамерява да подаде молба за бракоразвод в скоро време, само че явно Себастиан има напълно други проекти за връзката им. И те не са свързани с край, даже в противен случай - филмовият продуцент бил безапелационен, че ще си върне обичаната и сега неуморно я умолява за втори късмет. Той мощно се надява, че двамата ще съумеят да спасят брака си, само че съгласно осведомени, Емили няма никакви планове да елементарни на Себастиан, защото е прекомерно разочарована от всичко, което е направил зад тила ѝ.

 Себастиан, Емили Ратайковски

Ратайковски към момента не е наела юрист, който да пази ползите ѝ и да бъде нейна поддръжка в развода, само че това скоро следва да се промени. И даже фактът, че Себастиан е татко на първородния ѝ наследник не може да я спре.

Близки до двойката удостоверяват, че раздялата им е реалност, а приятелите им били смутени от протичащото се, защото връзката сред моделката и продуцента била огнена и бързо прераснала в семейство. Но не отхвърлят, че мнозина от обкръжението на Ратайковски считали, че Себастиан не е задоволително добър за нея. Но все пак, тя го обикнала, а в този момент наподобява, е прекомерно засегната, с цел да се замисли да се върне при него.

 Емили Ратайковски, Себастиан

Емили мълчешком удостовери слуховете, че е в развой на разлъка със брачна половинка си, откакто към края на юли бе видяна да разхожда сина си в бебешката му количка, а на ръката ѝ към този момент липсваше венчалната ѝ халка. Също по този начин тя е реагирала с "харесване " на няколко изявления в Туитър, които съставляват директна рецензия към Себастиан поради систематичните му изневери.

Двамата бяха видяни дружно за финален път в средата на юни по време на фамилната им отмора в Италия, която евентуално е била и последната им като двойка.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР