Вече 2 години, откакто срещу мен се води организирана кампания

...
Вече 2 години, откакто срещу мен се води организирана кампания
Коментари Харесай

Манолев: Вече две години ме клеветят

" Вече 2 години, откогато против мен се води проведена акция за очерняне и дискредитиране - у нас и в чужбина. Истината, обаче, стартира да става ясно ", съобщи Александър Манолев във фейсбук.

" Вече е реалност първото оправдателно решение, взето от Софийския административен съд по делото против мен за спор на ползи. Съдът изрично постанови моята непорочност.
Фактите в моя изгода по делото са доста, само че е задоволително да загатна даже единствено един: няма по какъв начин да съм упражнил въздействие по план, който е осъществен 2 години преди да бъда назначен за заместник-министър на стопанската система и за член на Държавен фонд „ Земеделие “. Дори единствено това демонстрира безспорната непоследователност на обвиняванията против мен. Всъщност, през цялото време обстоятелствата нямаха никакво значение за поръчителите на войната против мен ", добави той.

" Координираните офанзиви против мен от страна на прокуратурата не престават: търсят се всевъзможни способи да се образува ново дело против мен, с цел да се показва дейна активност. Имам всички учредения да считам, че ново обвиняване ще бъде повдигнато напълно скоро и ще бъде употребявано още веднъж за представянето на прокуратурата в ролята на интензивно борещи се с корупцията, до момента в който същинските виновници са прикривани ", уточни Манолев.

Основната причина за издевателството против мен е: непослушно поведение. Българското общество към този момент е изцяло наясно с “обективността” и поръчковия жанр на деяние на държавното обвиняване. Явно когато разполагаш с обстоятелства, колкото и по-убедително да ги представяш, толкоз повече ядосваш овластените и готовите на всичко, с цел да прикрият същинските си цели, добави той.

Как въобще се появи тематиката със Съединени американски щати? Именно българската прокуратура е подала името ми, с цел да покажат „ дейната им активност против корупцията по високите етажи на властта “. Това е толкоз неуместно! В каква корупция може да бъде забъркан един заместник-министър с ресори като външноикономическа политика и привличане на непознати вложения?!, попита Манолев.

Ако бях забъркан в схеми, схемаджиите щяха да ме пазят! Моята безпомощност, заради неналичието на обвързаности със мощните на деня, се оказа комфортна причина да бъда умишлен за признака на корупцията в България, безапелационен бе той

Явно прокурорите са били самоуверени, че ще им би трябвало напълно малко изпитание, с цел да реализиран осъждането ми. Особено откакто сътвориха обществена среда, в която всеки би се страхувал даже да прошепне, че съм почтен, съобщи Манолев и продължи:

Фактите обаче не престават да са безспорни в моя отбрана и точно те са в основата на първото оправдателно решение!

Оттук-нататък борбата ще бъде още по-ожесточена, тъй като натискът по делата против мен ще бъде още по-силен. Аз обаче няма да се предам и няма да мълча.
Решен съм да:

Докажа първо в съда, а по-късно и пред цялата общност, че против мен бяха изфабрикувани редица погрешни изказвания.
Инициирал съм контакти със Съединени американски щати, с цел да дава всички доказателства и изрично да потвърдя, че прокуратурата е заблудила американските управляващи с подаването на името ми. И не, в никакъв случай не съм бил включван в листата #Магнитски, както погрешно се тиражира в медийното пространство. Аз имам единствено и само възбрана да влизам на територията на страната, което няма общо със закона Магнитски

Много нападателно прокуратурата загърби правилото за непорочност до доказване на противното, при всички медийни изяви против мен. Предстои да диря правата си и за всички неистини, тиражирани в общественото пространство. Защото 2 години и половина, откакто заведоха делата против мен, още никой не е споделил, че по плана, за който съм упрекнат, има хиляди платени данъци; че има инспекции на две самостоятелни институции, даващи безапелационен отговор в моя изгода на всичко, за което ме обвиняват; че очевидците против мен са осъждани за данъчни измами и сами се объркват в показанията си; и още доста и доста.

Истината най-после ще победи! Вярвам в това! Колкото и да е мъчно, колкото и да наподобява всемогъща през днешния ден прокуратурата и през колкото и компликации да би трябвало да мина.
Благодаря на хората, които, макар всички неистини, които се изговориха по мой адрес в общественото пространство, са до мен. Днес, когато обстоятелствата към този момент стартират да излизат нескрито по безапелационен метод мога да кажа: в никакъв случай не съм ви подвел!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР