Ве мисля, че президентът е прав като коментира по време

...
Ве мисля, че президентът е прав като коментира по време
Коментари Харесай

Проданов, БСП: Президентът се възмущава от ПП за неща, които самият той прави

Ве мисля, че президентът е прав като разяснява по време на връчването на мандата чутото от записите от събранието на Политическа партия. Той не може да бъде честен съдник на тази обстановка, тъй като той прави същото това, от което се възмущава. Ще ви дам няколко образеца.

Това разяснява пред Нова нюз Христо Проданов, Българска социалистическа партия.

Той се възмущава от политическата чистка, която Политическа партия готви. Аз като народен представител съм пуснал писмени въпроси до всеки един от министрите и съм получил отговори. става известно, че за интервала от 8 -9 месеца, през който работи служебното държавно управление, хиляди хора са освободени от работа. Голяма част от тях са хора, които от повече от 20 години работят в министерствата и са изключителни експерти и на тяхно място са назначени някакви хора, които халхабер си нямат от това, което се случва. Така че това е сладкодумен образец за политическата чистка, която Румен Радев прави, а в това време се възмущава от това, което споделят неговите проксита, които са записали, разказа той.

Друг образец са службите. Принципно управленията на службите би трябвало да бъдат направени по следния метод - държавното управление предлага, президентът утвърждава. Но в с итуация, в която държавното управление е служебно, т.е. назначено от президента, тогава дясната ръка предлага на лявата какво да се случи. Красноречив е образеца и с посланика ни в НАТО Никола Милков, който до неотдавна беше министър на външните работи. По същия метод той беше назначен за дипломат, разяснява той.

Нали не сме не запомнили, че призидентът в прорез с Конституцията назначи Кирил Петков за министър на стопанската система, добави той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР