Вдовицата на Велко Кънев - Дора, е забранила на колегите

...
Вдовицата на Велко Кънев - Дора, е забранила на колегите
Коментари Харесай

Вдовицата на Велко Кънев в люта битка с Мамалев

Вдовицата на Велко Кънев - Дора, е забранила на сътрудниците му от " Клуб НЛО " Георги Мамалев и Антон Радичев да загатват името му на идния концерт " Спомен НЛО " на 20 декември в зала 1 на НДК.

За възбраната разкри артистът Павел Поппандов, който е имал концепцията за сходно шоу, с което да почетат паметта на сътрудника си още преди няколко години, само че тогава останалите не се отзовали. Той останал непосредствен с Дора Кънева и в този момент двамата са решили да бойкотират изявата на другите.

Събитие отпреди 2 година било причина за раздора, когато Мамалев дружно с създателя на текстове на множеството песни на НЛО Живко Колев издали събирателен диск с определени шлагери. " За мен той е пиратски, тъй като нито съм давал позволение, нито са ме питали. Същото важи и за Дора. Тогава открих издателя и той изясни, че Мамалев му е споделил, че всичко е уредено. После отидох и в Министерството на културата, отдел Авторско право, където ми дадоха обещание, че ще намерят и санкционират виновника, само че най-после нищо не се случи. А на всичкото от горната страна, в деня, в който с Дора правехме панахида на гроба на Велко за 6 година от гибелта му, никой от сътрудниците не пристигна, а Мамалев си популяризираше диска по малкия екран в същия миг. Затова от този момент не му приказвам ", споделя в ефир Павел Поппандов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР