Вдовицата на убития в Амстердам Константин Димитров-Самоковеца от години не

...
Вдовицата на убития в Амстердам Константин Димитров-Самоковеца от години не
Коментари Харесай

Вдовицата на Самоковеца се покри надалече

Вдовицата на убития в Амстердам Константин Димитров-Самоковеца от години не се е прибирала в родния град Самоков. Това разкриха пред " България Днес " съседи на Ангелина Димитрова, които не са виждали от дълго време нито нея, нито сина на Самоковеца - Косьо-младши.

Богатата наследница е продала съвсем цялото имущество на починалия си брачен партньор в България. Единствено от години не е съумяла да откри покупател на именития палат на Косьо Самоковеца в Боровец. За задачата тя се е свързала с една от най-известните компании за недвижими парцели във Англия. Имотът е пуснат за продажба за колосалната сума от близо 3 млн. паунда, или 7 милиона лв.. Ангелина се надява някой богат англичанин да хареса големия замък и тя да осъществя огромна облага. Брокери я поучават да потърси покупател в чужбина, тъй като в България по този начин и никой не се осмелява да брои тлъстата сума.

" Ангелина е оставила няколко нейни другари да наглеждат парцела, друго тя към този момент няма в Самоков, по тази причина и не се прибира. Тя е запазила контакт единствено с няколко индивида от града, само че те я посещават в чужбина. Косьо-младши сме го виждали преди няколко години за последно ", описват поданици на Самоков.

Вдовицата на Косьо Самоковеца от дълго време напусна родния Самоков и откакто прекара няколко години в Лондон, към този момент живее във Виена. В австрийската столица формалната брачна половинка на Димитров не е сама. Тя има нов мъж до себе си, с който са дружно към този момент няколко години. Във Виена живее и нейният наследник - Константин Димитров-младши, на който му следва да кандидатства в университет. Близки до нея издават, че заминаването й за Виена е станало тихомълком и съвсем никой не знае повече детайлности. Знае се единствено, че мъжът, с който живее е българин, само че не е от родния й град.

Още преди да отиде във Виена, вдовицата се дистанцира от доста свои близки и познати в предишното. Тя прекарваше огромна част от годината в британската столица, а когато беше в България, живееше най-вече в София. Посещенията й у нас бяха свързани най-много с десетките правосъдни каузи, които се водеха против нея след гибелта на Самоковеца. Ангелина от дълго време е тайно и в обществените мрежи. Тя не попада с формалната си фамилия Димитрова, а с моминското си име Ангелкова.

В профилите й няма фотоси и каквато и да е информация за персоналния й живот. Прави усещане обаче, че тя е останала в другарски връзки с цялата фамилия на някогашния си брачен партньор. Ангелина е другарка с майка му Снежана и неговия брат Мартин. Синът на Самоковеца също поддържа положителни връзки с роднините на татко си. Той постоянно се среща със своя вуйчо и неговите деца. През останалото време Константин Димитров-младши заляга над учебниците. Той се готви да кандидатства в влиятелен университет.

Досега майка му е положила доста старания за положителното обучение на младежа. Косьо прекара няколко години в британски лицей, преди да се реалокира в Австрия. Близки до Ангелина издават, че трайното пренасяне в европейската столица е най-много поради по-спокойния живот и положителните благоприятни условия за обучение там. Димитров-младши учи в Американско учебно заведение сега, което се счита за едно от най-хубавите и най-скъпите освен в Австрия, само че и в цяла Европа.

Макар да не е известно с какво се занимава новият мъж до Ангелина, тя е запазила високия си стандарт на живот. Семейството постоянно пътува до екзотични дестинации, а вдовицата на Самоковеца обикаля сама стилните столици. Ограничила е до най-малко само визитите си в България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР