Вдовицата на убития руския опозиционер Алексей Навални - Юлия Навалная,

...
Вдовицата на убития руския опозиционер Алексей Навални - Юлия Навалная,
Коментари Харесай

Юлия Навалная разкритикува Украйна: Това не е война на Русия, това е война на Путин

Вдовицата на убития съветския опозиционер Алексей Навални - Юлия Навалная, направи необичайно изявление, потвърждавайки, че войната, която Руската терористична федерация стартира против Украйна, „ не е война на Русия, а на Путин “.

 

Юлия Навалная влезе в топ 100 на списание TIME за най-влиятелните хора на планетата. В изявление пред изданието рускинята съобщи, че украинското държавно управление е позволило „ неточност “, потвърждавайки, че няма „ положителни руснаци “, които са срещу войната.

 

„ Изразът „ добър руснак “ е доста неприятен. Мисля, че те [украинското правителство] не желаят да търсят тези антивоенно настроени руснаци. Но такива има в Русия. Просто е мъчно да чакаме от тях да излязат да стачкуват против войната, тъй като не всеки е воин. Игнорирането на тези хора е неточност на украинското държавно управление “, съобщи Юлия Навалная.


„ Обикновените украинци схващат, че не всички руснаци са срещу тях. Но що се отнася до украинското държавно управление, мисля, че би било редно да регистрира, че има такива руснаци. Това е войната на Путин. Това не е войната на Русия “, сподели още Юлия Навалная.

 

Този разказ мъчно се възприема от украинците, които ежедневно са подложени на терористични офанзиви от страна на съветския агресор. Русия към този момент трета година води пълномащабна война, пробвайки се да унищожи украинската страна, като досега е направила 130 000 военни закононарушения (това са документираните, действителният им брой е доста по-висок). Голяма част от съветските жители стоят зад експанзията на Путин и изказвания като това на Навалная, че само режимът на президента в Кремъл е отговорен за клането в Украйна, са нелогични.

 

Руските жители освен, че не са срещу завоевателните войни на Путин, само че цели генерации руснаци живеят с вярването, че тяхната страна има право да краде непознати земи, за информация Грузия и Молдова. Руската пропагандна машина продължава да облъчва руснаците и да ги убеждава, че Русия е жертвата в тази война, а не агресорът. И сходни тези се възприемат необятно във федерацията, както сочат и социологическите изследвания там. Актуално изследване на центъра „ Левада “ демонстрира, че 77% от интервюираните руснаци поддържат дейностите на съветската войска в Украйна, а единствено 7% са изрично срещу.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР