Вдовицата на убития при полицейска акция командос Емил Шарков–Милена, показа

...
Вдовицата на убития при полицейска акция командос Емил Шарков–Милена, показа
Коментари Харесай

Вдовицата на убития командос Емил Шарков показа новия си

Вдовицата на убития при полицейска акция командос Емил Шарков–Милена, сподели новия симъж. Миската се появи на светско събитие с гаджето си, поставяйки завършек на спекулациите дали е обвързана или не. Двамата избраха да не обявяват връзките си в България, само че след последния сантиментален воаяж взеха решение, че повече няма да се крият. Двойката се появи дружно на фешън събитие и по всичко личеше, че са безпределно щастливи дружно.

Новият мъж на Милена–Лъчезар е изпълнителен шеф в най-големия фасилити мениджмънт холдинг у нас. Той управлява близо 2500 чиновници и над 300 корпоративни клиенти.

Въпреки натоварената си стратегия, предприемачът въпреки всичко съумява да откри време и да заведе обичаната си на почивка в чужбина. Двойката обиколи Рим, Пукет, Дубай, а неотдавна посетиха и Прага, написа „ България днес”.

В обществените мрежи към тях постоянно се насочат въпроси дали обмислят годеж, женитба и деца, само че двамата мълчат загадъчно по въпроса. Там обаче е цялостно с техни фотоси, до момента в който с починалия й брачен партньор изобщо липсват.

Въпреки това Милена резервира семейството на брачна половинка си–Шаркова и с нея завоюва купите „ Мисис България 2008”, „ Мисис Континентал 2009” и „ Мисис дама на годината 2012”.

„ Темата за любовта в живота ми е прекомерно персонална и не бих желала да приказвам по нея”, сбита е Милена във връзка новата си връзка.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР